TREND KOJI NOSI SREĆU

Otkrivamo koje poruke na kopačkama nose hrvatski igrači

21.06.2016 u 08:35

  • +15

Kopačke

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci nastavili su tradiciju personaliziranih kopački na nogometnim prvenstvima pa svaki od njih ove godine u Francuskoj ima ispisanu svoju poruku ili imena supruge i djece. Mario Mandžukić jedan je od rijetkih koji često mijenja natpis, a Vedran Ćorluka je na svoj način pokazao koliko mu znači djevojka Franka Batelić. Srna na kopačkama uvijek nosi ime svog mlađeg brata Igora, supruge i kćeri, a ove godine dodao je i ime sina Karla rođenog prošle godine krajem lipnja

Tko ili što ima posebno značenje u njihovu životu, hrvatski nogometni reprezentativci suptilno su pokazali natpisima na svojim kopačkama na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu. Izrada kopački po mjeri hit je među nogometašima posljednjih pet godina. Proizvođači sportske opreme, poput Nikea, svojim zvijezdama izlaze ususret i prave kopačke po njihovim potrebama, bilo da se radi o anatomskim promjenama ili estetskim.

Kapetan reprezentacije Darijo Srna na svojim kopačkama ima imena supruge Mirele i kćeri Kasije te sina Karla i mlađeg brata Igora. Bratovo ime Srna na kopačkama nosi već godinama, a ove godine dodao je i ime uskoro jednogodišnjeg sina Karla.


Kopačke kapetana Darija Srne

Vedran Ćorluka prije četiri godine na kopačkama je nosio natpis 'Psihic VC5', no ove godine ovdje su inicijali djevojke Franke i psa Oskara čijih je fotografija prepun njegov Instagram-profil. Luka Modrić na kopačkama ima ispisana imena djece Ivana i Eme te supruge Vanje.


Kopačke Vedrana Ćorluke


Luka Modrić na kopačkama ima imena djece i supruge

Ivan Rakitić na svojim kopačkama ima zastave Hrvatske i Španjolske - u kojoj trenutno igra te Andaluzije, španjolske pokrajine u koju se zaljubio dok je igrao za Sevillu, ali i zbog svoje supruge Raquel te slavonskog mjesta - Sikirevaca, otkud je Ivanov otac Luka. Na drugoj kopački su njegovo ime i ime supruge.


Ivan Rakitić

Na kopačkama Ivana Strinića su imena djece, trogodišnje Marte i dvogodišnjeg Petra. Mario Mandžukić prije četiri godine imao je na kopačkama imena svoje djevojke Ivane i sestre, no ove godine stavio je svoje inicijale i broj dresa 17. Tin Jedvaj ima samo ispisano svoje ime, a mladi Marko Pjaca svoje inicijale.


Mario Mandžukić