RAZLOG - INSOLVENTNOST

Otkazan zagrebački koncert Petera Gabriela

06.09.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Koncert Petera Gabriela, koji se trebao održati 5. listopada u zagrebačkoj Areni, otkazan je zbog 'insolventnosti organizatora Zabava koncerti d.o.o. (Adria Entertainment)', kako navodi Eventim Hrvatska na svojim stranicama

Nakon otkazivanja koncerta, kupcima ulaznica ponuđena je mogućnost odlaska na beogradski koncert Petera Gabriela koji će se održati isti dan, 5. listopadau Kombank areni. Tragom vijesti, pokušali smo dobiti komentar organizatora koncerta, Adria Entertainmenta, no neuspješno.

'Izvođač uvelike žali zbog situacije koja je izazvana isključivo krivicom organizatora, te ovim putem nudi svim kupcima ulaznica za zagrebački koncert mogućnost pohađanja koncerta u Beogradu', stoji na stranicama Eventima Hrvatska uz dodatak da će svi kupci koji odluče otići na beogradski koncert dobiti poseban poklon i piće dobrodošlice.

Onima koji nisu u mogućnosti ići na beogradski koncert bit će ponuđena snimka beogradskog koncerta – više informacija na Petergabriel.com i Eventim.hr. Kako biste ostvarili pravo na navedenu snimku, trebate poslati e-mail s brojem barkoda.

Postojeće ulaznice za zagrebački koncert moraju biti zamijenjene za važeće ulaznice za beogradski koncert, i to isključivo na prodajnom mjestu na kojem su kupljene, od ponedjeljka, 9. rujna do ponedjeljka, 23. rujna. Zamjena ulaznica vrši se bez dodatnih naknada i troškova. Kupci ulaznica koji su svoje ulaznice kupili putem interneta i žele ih zamijeniti za beogradski koncert trebaju osobno donijeti ulaznice ili ih vratiti poštom na jednu od navedenih adresa:
- Eventim Ticketshop / Jurišićeva 2a / Zagreb. (pon-pet 10-20h / sub 10-14 h)
- Eventim Ticketshop Arena Centar / Lanište 32 /Zagreb. (pon-sub: 10-21 / ned: 09-21 h).

'Ovim putem napominjemo da je tvrtka Eventim d.o.o., kao prodajni agent za organizatora, proslijedila sav prihod od prodaje ulaznica kupljenih do 31. 7. 2013. na račun Adria zabava d.o.o. (Adria Entertainment). Ovime pozivamo sve kupce ulaznica koji su kupnju ostvarili zaključno sa 31. 7. 2013. na bilo kojem prodajnom mjestu, a koji nisu u mogućnosti prihvatiti ponudu da prisustvuju koncertu u Beogradu, ostvare svoja potraživanja na navedenoj adresi: Zabava koncerti d.o.o. (Adria Entertainment), Platana 22, 10434 Strmec Samoborski. E-mail: info@adriaentertainment.hr', stoji na stranici Eventima.


Svi kupci ulaznica koji su svoje ulaznice kupili od 1. 8. 2013. nadalje, a nisu u mogućnosti ići u Beograd, puni povrat novca mogu ostvariti isključivo na mjestima gdje su ih kupili uz predočenje originalnih ulaznica. Kupci koji su svoje ulaznice kupili putem interneta nakon 1. 8. 2013, a nisu u mogućnosti ići u Beograd, moraju osobno donijeti ulaznice ili ih vratiti poštom na navedenu adresu:
- Eventim Ticketshop / Jurišićeva 2a / Zagreb. (pon-pet 10-20h / sub 10-14 h).

Kupcima koji su ulaznice kupili putem kreditne kartice, povrat će biti izvršen na kreditnu karticu kojom su ulaznice i kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili putem opcije 'plaćanje unaprijed' prilikom povrata ulaznica trebaju dostaviti broj banke i računa na koji će se izvršiti povrat.