NIVES O ROĐENDANU

'Otkad imam puno svjećica na torti, nije mi do slavlja'

01.06.2016 u 12:33

Bionic
Reading

Nives Ivanković kaže da otkad ima puno svjećica na torti, nije od velikih slavlja. Tako će danas svoj 49. rođendan splitska glumica proslaviti u svom domu, u krugu najbližih prijatelja i obitelji, nadolazećom, petom životnom dekadom ne opterećuje se

'Otkad imam puno svjećica na torti, nije mi do slavlja. Napravit ću finu večericu i bit će to kao i svaki drugi dan, ugodno druženje i guštanje. Trešnje, riba, vino i dobro društvo, što mi više treba', otkrila nam je dobro raspoložena glumica. Ništa joj u životu, kaže, ne treba osim zdravlja.

'Sve imam i sve je okej, sa svime u životu sam zadovoljna i sretna. Samo mi zdravlje treba', ističe Nives. Od poklona je dobila tablet, knjige, putovanje, parfeme.
'Raduje me svaki znak pažnje, svaka poruka od prijatelja s kojima se dugo nisam čula ili su u inozemstvu', kaže.

Protekla godina bila joj je vrlo uspješna. Među ostalim je film 'Zvizdan' u kojem je glumila dobio čak šest Zlatnih arena i nagradu Oktavijan te nagradu u Cannesu, ali i brojne druge.

'Prošle godine sam bila u Cannesu u vrijeme rođendana pa sam nastavila slaviti na Azurnoj obali. Od tada naovamo vrijeme mi je brzo prošlo i bilo je puno lijepih privatnih i poslovnih događaja i uspjeha. Prošla godina mi je bila ispunjena i dobra. Nadam se da će sljedeća biti barem blizu prošle godine', kaže glumica koja je usprkos uspjehu zadržala skromnost i prirodnost u nastupu.


Prošle godine rođendan je proslavila u Cannesu

Godine u kojima je sada najbolje su zato što su joj donijele mudrost, zrelost i mir, a pedesetima nije opterećena i želi starjeti dostojanstveno.
'Volim živjeti sa svojim bora­ma i promjenama. Samo u primitivnim društvima ljudima se godine nameću kao kazna', izjavila je.