NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za Ultra Europe festival

07.07.2014 u 14:08

Bionic
Reading

Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. do 13. srpnja na stadionu Poljud. Dosad je objavljeno čak 59 izvođača, između ostalih i Armin Van Buuren, Hardwell, David Guetta, Tiesto, Eric Morillo, Sebastian Ingrosso, Alesso, a do početka festivala bit će ih objavljeno još.

Uz to, festival ove godine traje dan duže, a nakon dana pauze, u utorak, 15. srpnja, najveće partijanere očekuje ekskluzivna završnica, Ultra Beach, ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru. Interes za festival Ultra Europe nadmašuje očekivanja organizatora, uz sve veći broj država iz kojih se očekuju posjetitelji, pa će tako, prema sadašnjim rezultatima prodaje, na festivalu plesati obožavatelji elektronske glazbe iz više od 100 zemalja svijeta.

Više informacija saznajte na www.ultraeurope.com.

DJ dvojac Sunnery James i Ryan Marciano su jednostavno neodoljivi! U potpunosti utjelovljuju plesnu glazbu i dvije su značajne ličnosti s jednim ciljem - što bolja zabava. Ovih dana dečki se nalaze u Europi, a spremaju se na put u Slovačku gdje ih očekuje nastup na Acceleration festivalu. Nakon Slovačke spremaju se na otok Mikonos u Grčkoj, a prije dolaska u Split na Ultra Europe čeka ih i posjet Ibizi i klubu Amnesia gdje su od ove godine dijelom Together programa.

Dobitnika trećeg kruga potražite ovdje u ponedjeljak, 7. srpnja kada kreće i posljednji krug!

Dvije ulaznice u trećem krugu je osvojila Nina Šuljak

Dobitnika posljednjeg kruga potražite ovdje, danas do 15 sati!

Dvije ulaznice u četvrtom krugu osvojio je Bojan Vehar