NAGRADNJAČE

Osvojite promo kodove za seriju Preljub na Pickboxu

21.11.2016 u 15:04

Bionic
Reading

Još uvijek ne znamo tko je ubio Scottyja Lockharta, ali premijera treće sezone Preljuba je zacrtana, Pickbox ima ekskluzivu na seriju, tako da ćemo tu zagonetku definitivno otkriti 21.11. Nagrađivana drama koja raskrinkava ljubavne odnose, razara brakove i od poštenih ljudi čini preljubnike vraća se u velikom stilu i ima nešto za svakoga od vas

Serija Preljub (The Affair) dobitnica je 3 Zlatna globusa, u svojim redovima ima glumce Dominica Westa, Joshuu Jacksona, Mauru Tierney i Ruth Wilson, sve velika i nagrađivana imena, sa serijama poput Žice, Luthera i Hitne službe iza sebe. Potpisuju je već iskusni scenaristi i producenti Sarah Treem i Hagai Levi koji su već zajedno radili na seriji In Treatment i čija su imena sinonim za dobru seriju.

Osim što je zarazila mase gledatelja, ima svoje poklonike, Preljubu se definitivno mora priznati da je gledanje serija odvela na jednu drugu razinu, donijela gledateljima puno više od puke razonode i uvukla ih u svijet raskrinkavanja ljudskih odnosa koji se teško napušta i kada epizoda završi. Tako da se ovu genijalno snimljenu emotivnu studiju o kompleksnim vanbračnim vezama teško može usporediti s bilo čim što smo dosad mogli gledati u formatu serija. Gledateljima je najprije ispričana priča iz jedne perspektive i taman kada je donio svoj sud o preljubniku i prevarenom, priča dobiva novu perspektivu – situacija gledana očima drugog lika.

Treću sezonu serije Preljub gledajte na Pickboxu od 21. studenog.

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAXtv videoteci! Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma

https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/pickbox

Sve zanimljivosti o seriji Preljub saznajte ovdje

Pickbox čitateljima tportala poklanja 20 promo kodova od 7 dana da mogu gledati prvu epizodu serije Preljub, a dobitnici su Mario Šoletić, Ivana Čandrlić Dankoš, Ivana Vujec, Maja Pavličević, Ozren Rajković, Radmila Kurelić, Dejan Erceg, Tamara Peić, Nataša Zovko, Silvia Polić Dobre, Kristijan Vuletić, Ljerka Martinez-Roza, Andrea Mance, Veljko Palašek, Marina Kovač, Snježana Klaić, Petra Dražić, Marinko Rihtarec, Dario Gazibara i Ivana Bošković.