SLAVLJE U PARIZU

Olja Vori: Ona je kraljica mog života!

16.06.2016 u 19:16

Bionic
Reading

Za Igora i Olju Vori u Parizu su trenutno posebni dani, ne samo zbog Europskog nogometnog prvenstva, već i zbog posjeta Oljine mame Mirjane koja je uz kćer, zeta i unuke jučer proslavila rođendan. Iako je u svojim intervjuima često govorila o suprugu Igoru i svom ocu brazilskih korijena, Olja je nerijetko između redaka dala naslutiti kako je najveću pomoć i podršku u životu imala od svoje mame

Nije potrebno puno pogađati od koga je Olja Vori naslijedila modnu odvažnost, ljubav prema životu, taj poseban gard i maštovitost. Dovoljno je vidjeti jednu zajedničku fotografiju s majkom Mirjanom i priča je puno jasnija.

Naime, supruzi hrvatskog rukometaša Igora Vorija u posjet je iz Splita stigla mama koja je jučer u Parizu proslavila i rođendan. Mama i kćerka oduvijek su jako bliske i dobre prijateljice, a takav odnos Olja je jučer zapečatila riječima 'ona je kraljica mog života', potpisavši njima fotografiju majčinog rođendanskog slavlja. Uz sretnu baku našli su se i unuci Petar i Nika.

Iako je o svom ocu i njegovim brazilskim precima u jednom intervjuu govorila naveliko, majka je siva eminencija u Oljinu životu i uz supruga njezina najvažnija podrška. Za sebe gospođa Vori voli reći da je fetiva Splićanka, odrasla u starim splitskim kvartovima na Skalicama i na Bačvicama. Njezin dalmatinski temperament i otvorenost zasigurno su bili  samo plus u životnoj prilagodbi  u velegradovima, u kojima je živjela zbog suprugovih sportskih angažmana.

❤️

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

??#happybirthday #mum #queenofmylife ??❤️

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on