BRUNO KOVAČEVIĆ

Odvažna frizura i rokersko izdanje uz strastvenu djevojku

29.09.2016 u 14:03

Bionic
Reading

Sportski urednik Bruno Kovačević i njegova djevojka Matea Franić česti su gosti na premijerama filmova, koncertima i raznim društvenim događanjima, a u ponedjeljak su viđeni i na maksimirskom stadionu, gdje su s tribina pratili nogometni sraz Dinama i Juventusa. Budući da su oboje veliki zaljubljenici u sport - on u skijanje, a ona u rukomet, to ne treba čuditi

I dok se njegova lijepa, uvijek dotjerana 22 godine mlađa djevojka Matea zaogrnula u trendi ogrtač, rukovoditelj Produkcijskoga odjela Sport Hrvatske radiotelevizije, sportski novinar i komentator na HRT-u pojavio se u rokerskom izdanju, s kožnom jaknom i military majicom i novijom, izbrijanijom kosom.

Njih dvoje prvi put pojavili su se zajedno u javnosti prije tri godine na Bajaginu koncertu, ali tada su bili samo prijatelji. Prvi put su se kao par pojavili na promociji Brunina dokumentarca o obitelji Kostelić, a od tada ih stalno viđamo. Zajedno su dvije godine, no i dalje ne žele govoriti o svojoj vezi. Na pitanje misle li ozakoniti vezu, Bruno Kovačević prije nekoliko je mjeseci za tportal izjavio da nema nikakvih komentara.