U CINESTARU NOVI ZAGREB

Održava svečana premijera animiranog filma 'Tarzan 3D'

17.03.2014 u 14:57

Bionic
Reading

Omiljeni književni lik, strip junak te filmska legenda 'Tarzan' Edgara Ricea Burroughsa već više od sto godina oduševljava nas svojim avanturama. Stoga ni ne čudi što je na jučerašnjoj svečanoj premijeri animiranog filma 'Tarzan 3D' u CineStaru Novi Zagreb (u Avenue Mallu) bilo jednako uzbud­ljivo kao i u pravoj džungli

U veselom i nezaboravnom druženju ispod buj­ne vegetacije, uz pravu gorilu i puno (čokoladnih) banana uživala su i brojna poznata lica među kojima je u velikoj gužvi bilo najlakše prepoznati Tarika Filipovića, Filipa Juričića, Anu Miščević, Sanju Marin i Luku Bulića. Među okupljenima najviše se isticao Amar Bukvić koji je na pre­mijeru doveo djevojku Almu. Prelijepa Alma, koja je pažnju plijenila us­kom plavom haljinom na bijele točkice, nije ni slutila s koliko su sreće djeca svih uzrasta jedva dočekala dolazak na velika platna filma o Kralju džungle u kojem je njezin Amar svoj glas posudio glavnom liku.

Na premijeri je svima nedostajala Marija Škaričić, (Tarzanova filmskoj druži­ca Jane), budući da je zbog snimanja novog filma jučer morala biti u Splitu.