'INSTRUMENTARIJ SMRTNIKA: GRAD OD KOSTIJU'

Održana svjetska premijera novog fantastičnog spektakla

14.08.2013 u 13:22

Bionic
Reading

Premijera filma 'Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju' održana je u utorak, 12. kolovoza u Los Angelesu. Za tu pri­godu posebno je razvučen crni tepih, a njime su se, uz redatelja i ostalu ekipu, prošetale i glavne zvijezde filma Lilly Collins, Jamie Campbell Brown i Robert Sheehan, kao i autorica romana Cassandra Clare

Premijeru su pratili i brojni fanovi koji su jedva dočekali priliku da vide svoje omiljene glumce na velikom ekranu u ovoj napetoj nadnaravnoj priči o mračnim taj­nama svijeta skrivenog od našeg.

Naizgled obična djevojka otkriva skriveni svijet i iznimnu sudbinu u priči 'Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju', filmskoj adaptaciji prve knji­ge serijala 'Instrumentarij smrtnika'. Clarissa 'Clary' Fray (Lily Collins) otkad se sjeća živi mirno u Brooklynu, no odjednom počinje viđati zapanjujuće stvari. U isto vrijeme njezina samohrana majka (Lena Headey) nestane. Dok je Clary i njezin prijatelj Simon Robert Sheehan) traže, Clary počinje otkri­vati mračne tajne i još mračnije prijetnje u skrivenom svijetu sjenolovaca, poluanđeoskih ratnika koji već stoljećima štite ljudski rod od sila zla.

Ne propustite 'Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju' u multiplek­sima CineStar od 22. kolovoza.