'OBLAČNO S ĆUFTAMA 2'

Održana svjetska premijera nastavka animiranog hita

23.09.2013 u 13:55

Bionic
Reading

Ovog je vikenda u Los Angelesu održana svjetska premijera najnovijeg animiranog hita koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation. Radi se o filmu 'Oblačno s ćuftama 2', nastavku istoimenog hita iz 2010. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio gotovo 250 milijuna dolara i tako postao jedan od najvećih animiranih hitova te godine!

Svečanu premijeru u Los Angelesu pohodile su brojne poznate osobe, a među onima koji su se najviše istaknuli svakako su bili glumci koji su posudili glasove u originalnoj verziji filma: Neil Patrick Harris Anna Faris, Kristen Schaal, Bill Hader, Terry Crews te redatelji filma Cody Cameron i Chris Pearn. Od ostalih gostiju premijeri su prisustvovali Cody Simpson, Ali Simpson, Eva Larie, Diamond Phillips, Gina Lee Nolan, Dave Foley, Holly Robinson Peete, Rob Corddry, oskarovka Marcia Gay Harden i mnogi drugi.

Foršpan animiranog filma 'Oblačno s ćuftama 2'

Animirani film 'Oblačno s ćuftama 2' u domaćim će se kinima prikazivati u sinkroniziranoj verziji, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako treba istaknuti Filipa Juričića, Janka Rakoša, Miu Krajcar Roberta Ugrinu, Bojana Navojeca i Jasnu Palić Picukarić.

Film 'Oblačno s ćuftama' u domaća kina dolazi sredinom listopada