LJETNE RADOSTI

Od Splita do Tajlanda: Ovako uživaju naše poznate ljepotice

27.07.2016 u 07:07

Bionic
Reading

Većina poznatih Hrvatica pobjegla je od užarenog zagrebačkog gradskog asfalta i uputila se na zasluženi odmor. Na svojim profilima na Instagramu svakodnevno dijele fotografije na kojima pokazuju kako uživaju u ljetnim radostima te nas vode na bliske, ali i jako daleke plaže

Godišnji odmori su u punom jeku, a mnoge naše poznate dame su se zaputile na razne destinacije u potrazi za odmorom i relaksacijom. Baš poput stranih zvijezda, odavno su shvatile kako su njihovi odlasci na morsku obalu dio obnavljanja duha i tijela, ali i zabava za javnost koja ih naprosto obožava gledati u trenucima opuštanja.

Vanja Mamić za svoje ovoljetno guštanje tradicionalno je izabrala Novalju, a Ines Preindl i Indira Levak vratile su se s ljetovanja pa trenutno uživaju u druženju po Zagrebu. Pjevačica grupe Colonia sa svojim suprugom se nedavno odmarala u Španjolskoj, a njezina suradnica, vlasnica agencije za promidžbu, s obitelji je boravila na Krku.

Glumica Bojana Gregorić Vejzovićpak sa svojom obitelji nekoliko posljednjih godina ljetuje na Pelješcu. 'Ujutro... popodne. Ma znam. Bezobrazna uživancija', napisala je priključivši se poznatima objavom fotografija u dva bikinija. Osim bikinija i vidnog uživanja u moru, Bojana je priuštila pogled na svoju zavidnu liniju.


Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić ovog ljeta uživa u ljepotama šibenskog kraja. Boravila je u Skradinu, a šetala se i po Krešimirovom gradu. Sa svojim fanovima podijelila je fotografiju na stepenicama jednog od najpoznatijih šibenskih kafića.

Šibensko-pozerska. ?? photo by: @lilikami

A photo posted by ?? Tatjana Jurić ???? Croatia (@tatjana_juric) on


'Ono kad nemaš ništa pametno podijeliti, samo zadovoljstvo boravka uz more', stoji pored fotografije koju je objavila Nataša Janjić. Glumica je ostavila obaveze sa snimanja nove telenovele RTL-a 'Prava žena' iza sebe i prepustila se guštanju na svom, kako je napisala na Instagramu, otoku Šolti.


Nakon odmora u Italiji, u pitoresknoj Toskani, televizijska voditeljica Marijana Batinić je sa svojom obitelji ponovno došla u svoje omiljene krajeve. 'Puna usta ljubavi, kad ti šapnem ime... Grade moj...', ističe ponosna na to što je u Splitu.


Marijanina kolegica, Renata Sopek ljetuje na srednjem Jadranu. Prije nekoliko dana boravila je u Vodicama te je uživala u skokovima s mola, a sada gušta u Zadru.

#crazysummer #morningmadness #photobyfabiosimicev #vodicecroatia

A photo posted by Renata Sopek (@renatasopek) on


Petra Nižetić svoje vrijeme odmora krati u restoranu Fabrika u Komiži i na najljepšim plažama u okolnim mjestima.


Dok neki uživaju u domaćim, drugi su se odlučili za strane destinacije, poput Aleksandre Dojčinović, dizajnerice koja se zaputila u egzotične krajeve i svoj odmor provodi na Tajlandu.

#sundayfunday

A photo posted by aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex) on