BATINIĆ, JANJIĆ, RENDELI...

Obiteljsko okupljanje u Dalmaciji imalo je svojih čari

29.03.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Uskrsni blagdani bili su prava prilika za opuštanje poznatih Splićanki Marijane Batinić i Nataše Janjić u rodnom gradu, a HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli s dečkom Makom Vejzovićem posjetila je mjesto svog djetinjstva Pirovac, u kojem su blagovali s njezinom obitelji

Sreća je tamo gdje je obitelj i rodni grad, ma koliko obiteljske veze i susreti u mjestu našeg odrastanja i uspomena znaju ponekad biti komplicirani. Nakon što su protekli Božić provele u Zagrebu prijateljice i sugrađanke Nataša Janjić i Marijana Batinić iskoristile su nekoliko slobodnih dana ovih uskršnjih blagdana za putovanje prema jugu. Koliko nekoliko sunčanih dana u rodnom Splitu, šetnja Rivom i plažom te obiteljski ručak s familijom znaju oraspoložiti i smiriti nakon užurbane zagrebačke svakodnevice ispunjene obavezama pokazale su veselim fotografijama na svom Instagramu.

A svoj kratki predah imala je i HTV-ova voditeljica i urednica Nevena Rendeli i to u njoj najdražem mjestu u Dalmaciji Pirovcu, koje je obilježilo njezino djetinjstvo. Upravo na Uskrs tamo se dogodilo i druženje Neveninog novog odabranika snimatelja Maka Vejzovića s njezinom obitelji. Da je susret prošao u dobrom raspoloženju Rendeli je i sama potvrdila napisavši ispod fotografije blagdanskog obiteljskog ručka: 'Sve velike obitelji sretne su na svoj način'.

Mak Vejzović Nevenu je također predstavio svojoj familiji, roditeljima te bratu glumcu Enesu Vejzoviću i njegovoj supruzi Bojani Gregorić Vejzović. Supružnici su nedavno bili i na Neveninoj premijeri dokumentarnog filma 'Ironwoman' u kinu Tuškanac, a zajedno su slavili i nakon premijere u zagrebačkom klupu Peper.

Sve velike obitelji sretne su na svoj nacin ?? Sretan Uskrs!

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

Nevena je odradila odličan posao s dokumentarcem IRONWOMAN! Bravo! ????A i after nije bio loš u Peperu! ??

Posted by Peper Ilica 5 on Monday, March 14, 2016

Grad koji se najljepse fotka. ????#cantstoptakingpictures #happyholidays #easter #split #splitskidjir #riva #sunnyday

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Home is where your baloons are! ??☀️ #sunnyday #happyholidays

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on