ZNAJU UŽIVATI

Obiteljska idila Ružice i Željka Bebeka

28.12.2015 u 19:43

Bionic
Reading

Željko Bebek ovih dana uživa u ugodnom obiteljskom ozračju. Ispričao nam je da najviše voli provoditi vrijeme s voljenom suprugom Ružicom, 11-godišnjim sinom Zvonimirom i devetogodišnjom kćerkom Katarinom, kako će ispratiti Staru godinu i kakve su mu novogodišnje želje

Pjevačka legenda nedavno je proslavila 70. rođendan, ali se, kaže, osjeća kao mladić. 'Jubilarni 70. rođendan slavili smo tri dana. Prvi dan u obitelji, drugi s bliskim prijateljima, a treći dan, na sam dan rođendana, sami moja Ružica i ja. Bilo je prelijepo biti u zagrljaju svojih najbližih, obitelji i prijatelja te dobiti poljupce i darove od najmlađih. Poseban dar dobio sam od Ružice, pa sada nakon silnih godina opet imam gramofon', pohvalio nam se.

Tijekom 40 godina duge karijere nauživao se derneka i različitih okupljanja i putovanja. Iako je sa svojim bendom često na cesti, i vrijeme između koncerata često koristi za privatna putovanja. 'Uvijek sam volio putovanja. Nakon koncerata u Mariboru i Ljubljani Ružica i ja pridružujemo se našima na planini. Za Novu godinu ću nastupati pred dragom budvanskom publikom, a potom nazad na planinu, u svoj planinski dom, na zimski odmor', kaže.

Zimi obožava odlaziti na skijanje. Još kao dječak naučio je skijati sa svojim sportskim društvom na Bjelolasici i od tada svaki slobodan trenutak s obitelji koristi za odlazak na snijeg. 'Bilo da smo na planini, na moru, bilo na nekom drugom zanimljivom putovanju, nama je uvijek lijepo i zabavno. Isto stvar je i kad ne putujemo, kada smo u naša četiri zida', ističe nekadašnji frontmen Bijelog dugmeta.

Skromni pjevač najviše želi da mu obitelj bude zdrava. U idućoj 2016. već ga očekuju brojni dogovoreni koncerti, čemu se jako raduje. 'Bit će to nastavak započete turneje pa ću nakon Dubrovnika, Zagreba i Beograda u društvu sa simfoničarima i tamburašima te svojim sjajnim bendom posjetiti još najmanje dvadesetak gradova', rekao je. 

#split#setnja #gdjesambioskimsampio #prosinacusplitu#sreca #obitelj#

Fotografiju objavljuje BEBEK (@zeljkobebek)

#skijanje#gdjesambioskimsampio #setnja# staza#

Fotografiju objavljuje BEBEK (@zeljkobebek)

#kupres#bih#gdjesambioskimsampio #ljubav #sreca #pahuljica #

Fotografiju objavljuje BEBEK (@zeljkobebek)