TUŽAN OPROŠTAJ

Obitelj, brojni prijatelji i kolege ispratili Sinišu Svilana

03.07.2016 u 02:24

  • +13

Na gradskom groblju sahranjen je Siniša Svilan

Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Bionic
Reading

Od cijenjenog televizijskog novinara i urednika Siniše Svilana, koji je iznenada preminuo u 56. godini života na svom radnom mjestu u Beogradu, na nacionalnoj televiziji Happy, danas su se na gradskom groblju u Trogiru, njegovu rodnom gradu, oprostili neutješni članovi obitelji, mnogobrojni prijatelji i kolege

Nekoliko stotina ljudi došlo je odati počast omiljenom televizijskom uredniku Siniši Svilanu, izraziti sućut obitelji: majci Jele, Svilanovoj supruzi Silvi Mustapić, kćeri Gali, koju je dobio u prvom braku s akademskom slikaricom Elom Svalinom-Svilan, sestri blizanki Maji, liječnici iz Trogira, starijoj sestri Eliji, farmaceutkinji koja živi i radi u Londonu.

Neutješnim članovima obitelji i brojnim prijateljima kratkim govorom obratio se Joško Lokas, televizijski producent.
Od Siniše Svilana oprostio se njegov dugogodišnji suradnik Danijel Delale, voditeljice Antonija Blaće i Mija Kovačić, glumac Filip Šovagović, Mirando Mršić, Šime Lučin, Ivica Propadalo, Hloverka Novak Srzić, Arijana Čulina, Šime Lučin i mnogi drugi.


Hloverka Novak Srzić i sestra Ruža Novak


Joško Lokas i djevojka



Danijel Delale

Prije dva dana bivši direktor programa Nove TV, urednik i novinar, srušio se na beogradskom radnom mjestu, gdje je radio kao savjetnik za program. Kolege su mu pružili pomoć te je ubrzo stigla i hitna, no Svilan se nakon polusatne reanimacije nije uspio izboriti za život.