'FANTAZIJA' I 'DŽULI'

Nove pjesme Daniela Popovića 'vrlo su teške i autobiografske'

23.04.2013 u 20:29

Bionic
Reading

Danijel Popović danas je objavio novi singl 'Fantazija'. Time je ujedno obilježio i 30. rođendan svog najvećeh hita, pjesme 'Džuli'

Daniel Popović danas obilježava prvi izlazak svog najvećeg hita 'Džuli', kojim je 1983. predstavljao Jugoslaviju na na Euroviziji. Rođendan svoje najpoznatije pjesme proslavio je objavom novog singla, naslovljenog 'Fantazija' koji će se naći na njegovom novom albumu u izdanju Croatia Recordsa.

Nove su mu pjesme autobiografske i 'vrlo su teške' jer je takav njegov život od kada je minulo doba slave koju je uživao u vrijeme kada je pjevao 'Džuli', prenosi Bljesak.info.

Popović tvrdi da je u to vrijeme, unatoč slavi i obožavanju brojnih djevojaka, živio skromno. Iako iza sebe ima preko 10 studijskih albuma, desetke singlica, mnoge turneje diljem svijeta, poharane svjetske top ljestvice i rasprodane koncerte, nedavno je šokirao javnost izjavom da je danas socijalni slučaj.

Često je objašnjavao u medijima da je zarađeni novac odavno nestao te tvrdi da ga nije potrošio nego dao svojoj djeci. Popović se četiri puta ženio, a trenutačno živi u Ljubljani s Aleksandrom, s kojom je u braku osam godina, i s njenom kćerkom.