ANGELINA I BRAD

Nove nevolje u raju zbog roditeljstva

08.02.2015 u 19:47

Bionic
Reading

Previše pića i previše zabave ne čine odgovornog roditelja, poručila je slavna glumica svom suprugu koji se posljednjih mjeseci previše opustio u tulumarenju, posebno na Sundance Film Festivalu u Utahu. Tamo mu je partner u porocima bio kolega James Franco

Nakon mnogih turbulencija u vezi Angelina Jolie i Brad Pitt, naišli su i na prvu u braku. Naime, američki mediji raspisali su se o bračnim trzavicama slavnog para, a kamen spoticanja ovoga puta je roditeljstvo.
Naime, Angelina zamjera mužu previše zabave u posljednje vrijeme, dok je ona bila zaokupljena promocijom novog filma i humanitarnim putovanjem u Irak i Siriju.

Umjesto da Bradu djeca budu prioritet, on je odlučio malo otpustiti kočnice.

Kap koja je prelila čašu bilo je Bradovo tulumarenje na filmskom festivalu Sundance u Utahu, gdje se opijao s kolegom Jamesom Francom i to toliko da su njegovo raskalašeno ponašanje primjetili baš svi. Zaigrao je i nekoliko partija pokera i galantno izgubio 25 tisuća dolara. 


Angelina nije ostala ravnodušna prema škakljivim napisima u medijima i bijesna je uzela dva dana 'odmora od obiteljskih problema' u svom omiljenom apartmanu u jednom hotelu u Los Angelesu. Suprugu je poručila da se pribere i odredi svoje prioritete.