ĐOKOVIĆI PEGLAJU IMIDŽ

Novak i Jelena: Prvi javni poljubac nakon bračne krize

22.09.2016 u 11:45

Bionic
Reading

Na gala humanitarnoj večeri u Milanu u organizaciji fondacije tenisača Novaka Đokovića i talijanskog modnog dizajnera Giorgia Armanija supružnici Đoković kao da su se svim silama trudili ostaviti dojam sretnog bračnog para, a kao pečat da su izgladili sve bračne probleme pao je i prvi poljubac u javnosti nakon skandala o Đokovićevoj aferi s indijskom glumicom Deepikom Padukone

Ako je suditi po osmijehu Jelene Đoković koji sinoć nije skidala s lica na humanitarnoj večeri u Milanu, čini se kako je svom suprugu Novaku oprostila sve izvanbračne grijehe. Naime, u srpnju su talijanski mediji prvi objavili priču kako je Novak imao aferu s indijskom filmskom zvijezdom Deepikom Padukone, a bračne nevolje bile su razlog njegove loše igre na Wimbledonu.

I sam Novak priznao je tada kako su njegovi obiteljski problemi ostavili traga na teniskom terenu, dok je Jelena sve to vrijeme šutjela i zaleđena pogleda pratila suprugove mečeve na US Openu, na kojem je Novak izgubio u finalu od Stana Wawrinke. No njihov poljubac sinoć na milanskoj humanitarnoj večeri, na kojoj su uz Giorgia Armanija bili domaćini, kao da je poruka javnosti da su prebrodili teško životno razdoblje i izgladili sve nesuglasice.

Fotografije Novaka i Deepike Padukone, zanosne Indijke zaljubljene u tenis, kako izlaze iz noćnog kluba u Los Angelesu pojavile su se u ožujku ove godine, a srpski mediji tada su pisali kako između njih dvoje nema ništa osim prijateljstva jer je Padukone i dugogodišnja prijateljica Jelene Đoković. Medijske napise o aferi s Indijkom Novak nije komentirao.

?? #jelenadjokovic #novakdjokovic #djokovic #ndfgala #nolena #teamdjokovic #together #love @jelenadjokovicndf @djokernole

A photo posted by Jelena Djokovic (Ristic) (@jelena_djokovic_) on