MJESEC DANA VEZE

Nova ljubav Nataše Janjić planula je na svadbi Nevene Rendeli

13.07.2016 u 19:25

Bionic
Reading

Iako su mnogi mediji pisali da je Natašu i Samira spojila Jelena Veljača, s kojom Janjić danas surađuje na novoj seriji, istina je ipak drugačija. Naime, kako doznajemo, lijepa splitska glumica i zagrebački produkt dizajner zbližili su se na svadbi Nevene Rendeli i Maka Vjezovića na Kornatima. Par je jučer proslavio svojih prvih mjesec dana ljubavi

Vjenčanje Nevene Rendeli i Maka Vejzovića 11. lipnja u Pirovcu i na Kornatima nije bilo sudbonosno samo za taj par. Kako doznajemo, upravo na romantičnoj morskoj svadbi HTV-ove voditeljice planula je ljubav Nataše Janjić i Samira Šećerkadića koji su bili među uzvanicima. Nevena i Mak u ponedjeljak su slavili mjesec dana braka, a Janjić i samozatajni Šećerkadić mjesec dana veze.

Nagađanja da su zajedno kratko je nedavno za tportal potvrdio Samir. Napisi kako je Natašu i 35-godišnjeg Samira spojila njegova bivša djevojka Jelena Veljača daleko su od istine. Jelena i Nataša danas surađuju na seriji 'Prava žena' čija je Veljača producentica, a Janjić ima jednu od uloga, no njihovo prijateljstvo nije odigralo nikakvu ulogu u novoj romansi splitske glumice.

Tajanstveni Samir medije je zaintrigirao zbog romanse s Veljačom 2013. godine, no nakon prekida pobrinuo se da više nikad njegova intima ne dospije do medija. Sve do ljubavi s Natašom Janjić. Zbog poslovnih obaveza Šećerkadića u Dubrovniku, gdje ima svoj dućan, odnosno concept store, Nataša svaki slobodan vikend putuje na jug.

Samir je završio studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu te stoji iza poznatog brenda ručno rađenog nakita S7 inspiriranog nautikom. Strastveni je bajker i ljubitelj Harley Davidsona te član Pleter Chapter Croatia - H.O.G.