VJENČANJE U BIJELOM

Evo tko sve slavi ljubav Nevene i Maka

11.06.2016 u 22:08

  • +16

Nevena Rendeli i Mak Vejzović otplovili na vjenčanje na Kornate

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Bionic
Reading

Nevena Rendeli i njezin zaručnik Mak Vejzović brodom su sa svojim brojnim gostima isplovili iz Pirovca prema Kornatima, gdje će se par večeras vjenčati. Brod je bio ukrašen bijelim balonima i buketićima lavande, a svi prisutni odjeveni u bijelo

Vidno uzbuđena i sretna Nevena ovog puta se poput svojih uzvanika odvažila za ležerniju varijantu. Iako smo je do sada viđali u visokim potpeticama, za vjenčanje je odlučila biti u japankama. I njezin budući suprug Mak je u opuštenoj varijanti - i kratkim bijelim hlačama, bijeloj lanenoj košulji i japankama.
Par se odlučio da im svadba bude tematska pa su i njihovi gosti u bijelim odjevnim kombinacijama.

Bojana Gregorić Vejzović, koja je svoju bijelu kombinaciju upotpunila tirkiznom ogrlicom, i suprug Enes, inače brat mladoženje Maka, bili su jedan od najljepših parova među gostima. S njima su njihova djeca sin Raul i kći Zoe.

Među gostima je bila i Đurđica Orepić s partnerom Ivicom Matoševićem. Nevenino prijateljstvo s Đurđicom produbilo se na snimanju njezina prvog dokumentarca o Đurđici, 'Ironwoman'. Nakon tog snimanja, prošle godine je planula ljubav između Nevene i Maka.

Dobro raspoložena glumica Nataša Janjić nije stigla u pratnji, a za vjenčanje svoje prijateljice odjenula je srebrnu haljinu.

S osnivačem i direktorom Fashion.hr koncepta Vinkom Filipićem Nevenu veže dugogodišnje prijateljstvo. On je stigao u pratnji supruge Sanele Seferagić.

Nevenin kolega HRT-a Danijel Despot stigao je u pratnji supruge Kristine.