DOLCE VITA

Nova ljubav francuske dive Sophie Marceau iznenadila Francuze

22.08.2016 u 06:54

Bionic
Reading

Ljubavna priča koja trenutno najviše zaokuplja Francuze je ona njihove omiljene glumice, 49-godišnje Sophie Marceau, i 11 godina mlađe gastro zvijezde, slavnog francuskog chefa i slastičara Cyrila Lignaca. Par trenutno ljetuje na Capriju, a njihove vruće fotografije s odmora na talijanskoj Amalfi obali objavio je Paris Match ovog tjedna na svojoj naslovnici. Sophie je dosad uvijek bila u vezi s ljudima iz svijeta filma, tako da je njezin posljednji odabranik, koji je zaslužan i za životni preporod lijepe glumice, bio veliko iznenađenje kad je veza u veljači procurila u javnost

Jedna od najljepših franuskih glumica, 49-godišnja Sophie Marceau, trenutno sa sigurnoću može reći - život je lijep! Za to je najvećim dijelom zaslužan novi odabranik u njezinu životu, slavni francuski slastičar i chef okrunjen Michelinovom zvjezdicom, 38-godišnji Cyril Lignac koji je u Francuskoj već neko vrijeme velika gastro zvijezda. Par je proteklog tjedna bio na svom prvom zajedničkom ljetnom odmoru, a njihove poljupce s jahte usidrene na Capriju Paris Match je zapečatio na naslovnici.

Notre couverture cette semaine - This week's cover

A photo posted by Paris Match (@parismatch_magazine) on

Dans Paris Match cette semaine - Our stories this week #ParisMatch #New #Couv #CyrilLignac #SophieMarceau

A photo posted by Paris Match (@parismatch_magazine) on

Par se zbližio prošlog ljeta u Cannesu kad je Marceau bila članica žirija, a Ciryl zaslužan za delicije prestižnih večera slavnih na filmskom festivalu. Marceau nije ostala imuna na šarm i jednostavnost slavnog kuhara vedrog duha koji ne skida osmijeh s lica. Lignac je poznat kao jedan od najboljih francuskih  slastičara mlađe generacije i vlasnik poznate pariške slastičarnice. Proteklih godina bio je chef u poznatim pariškim restoranima, a sudjelovao je i u televizijskim gastro showovima.

Kad je njihova veza razotkrivena, Francuzi su podigli obrve u čudu. Prva velika ljubav lijepe Amrceau bio je 26 godina stariji poljski redatelj Andrzew Zulawski s kojim je prohodala kad je imala 18. Zajedno su proveli 16 godina i imaju sina Vincenta. Zulawski je preminuo ove godine u ožujku. Nakon njihove rastave 2001. Sophie je bila u vezi s američkim producentom Jimom Lemleyem s kojim je 2002. dobila kćer Juliette. Njezina posljednja velika ljubav bio je glumac Christopher Lambert, a životna harmonija potrajala je sedam godina, sve do 2014. kad su se prijateljski rastali.

Na bilo kakva pitanja o privatnom životu Sophie je zatvorena knjiga, uvijek bila i ostala. I glumica i Cyril ostali su bez komentara za javnost o svojoj ljubavi koja je planula prošlog ljeta na francuskoj rivijeri.


Osmijeh na licu Sophie Marceau prošle godine u Cannesu na filmskom festivalu



Cyril Lignac

#throwback shooting avec mon artiste Thomas Delhemmes #restaurantlequinzieme #gourmandcroquant #fun #food

A photo posted by Cyril Lignac (@cyril_lignac) on