ODMAZDA

Nova gazdarica provodi Simonin plan

06.04.2009 u 12:06

Bionic
Reading

Sonjino gazdovanje uzburkalo je mutne moslavačke vode. U kući se ne prestaje pričati o tome koga bi nova gazdarica mogla proglasiti slugama

Ivana i Petra s razlogom cijele dane puše cigarete i pitaju se hoće li one biti sluškinje ovaj tjedan. Simoninim izlaskom i imenovanjem Sonje za gazdaricu svima je postalo jasno da su dvije plavuše skovale opasan plan. Dodatnu pomutnju izazvala je i odluka produkcije da od sada sluge mogu biti istog spola tako da bi se frendice Ivana i Petra lako mogle naći rame uz rame na vjetrovini sluganjske kućice.

Sonja je Marini rekla za Simonin plan: 'Simke naša, rekla mi je sve na lijepo i na fino.' Perazićka joj je odgovorila: 'Kako im je smjestila kitu, Marjanovu!'. Jedini problem u izvedbi plana je Vajta, koji odjednom želi izaći van. Kako je ovaj tjedan gazdovao diktatorski i time se mnogima zamjerio, vjerojatno mu je palo na pamet da bi i njega mogla snaći kazna koju bi ranijim izlaskom s farme uspio izbjeći.

Gianna se, iako je dobila cijelo Simonino bogatstvo u nasljedstvo, ne prestaje čuditi da ona nije gazdarica, što joj je Simke obećala. Kako pričljiva Splićanka o svakoj temi ima koju za reći, po njezinoj procjeni, sluge će biti Ivana i Vajta.