VISOKA MODA

Nosi li to Rakitić tenisice svoje zanosne supruge?

02.09.2015 u 10:24

Bionic
Reading

Ono što je Madonna u glazbenom smislu, to bi u sportskom mogao biti, kad je riječ o pomicanju novih modnih granica, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Bez imalo dvojbi pojavio se u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso u zanimljivom izdanju: Na nogama je imao zlatne tenisice koje više nalikuju ženskom nego muškom modelu

Ivan Rakitić toliko je siguran u svoju muškost da mu nimalo ne predstavlja problem obuti zlatne tenisice, a odrastanje u Švicarskoj očito se odrazilo na njegov modni stil. Rakitićeve nove bliješteće tenisice dio su specijalne edicije najnovijeg Adidasovog modela Superstar.

Nogometaš ima višegodišnji ugovor s Adidasom pa na terenu nosi njegove kopačke, a i izvan terena, poput svog suigrača Lea Messija, najpoznatijeg Adidasovog manekena, stalno je u obući tog sportskog brenda.


Supruga Raquel mladom je nogometašu velika podrška

Rakitićeve modne istupe podržava supruga Raquel Mauri. Nogometaš Barcelone je prije dvije godine pred matičarom razmijenio bračne zavjete s fatalnom Andalužankom, a sredinom srpnja obnovili su ih u katedrali u Sevilli, nakon čega su se zaputili na bračno putovanje. Imaju dvogodišnju kćer Altheu, a ona tatu često bodri s nogometnih tribina.