BIONDIĆ, BANFIĆ, BEGOVIĆ...

Noć krznenih stola, mladolikih osmjeha i smjelih minica

04.05.2016 u 12:45

Bionic
Reading

Među raskošnim toaletama na jučerašnjoj proslavi 35 godina umjetničkog rada Matije Vuice u HNK-u bilo je i poznatih dama koje su se za tu priliku u svibnju odlučile ogrnuti krznom, poput Ivane Banfić, Lane Biondić i Mije Begović. Glumica Sanja Vejnović zablistala je u najupečatljivijoj crnoj kreaciji koju je Severina nosila na svojoj posljednjoj turneji. Redateljica i glumica Senka Bulić pokazala je smjelije izdanje koje dosad nismo imali prilike vidjeti, a mladolik osmijeh Alke Vuice pokazao je da joj godine ne mogu ništa

Posebno izdanje za posebnu priliku - tako bi se mogao opisati jučerašnji styling nekih poznatih Hrvatica koje nisu ostale nezamijećene u moru raskošnih haljina. Mia Begović potrudila se vratiti duh zlatnog doba Hollywooda u zelenom baršunu i krznenom pelerinom, a sličnu eleganciju naglasila je i pjevačica Ivana Banfić koju ne viđamo često u večernjoj toaleti i krznu. Esteta poput Lane Biondić također nije izostavila krznene dodatke, a njezina prijateljica Maja Šuput, na iznenađenje mnogih, ovaj je put dopustila je dug crni plašt pokrije od glave do pete. 


Mia Begović u stilu holivudske dive Rite Hayworth


Lana Biondić i Maja Šuput znaju kako biti u centru pažnje


Ivana Banfić odabrala je krzno i tirkiznu haljinu Sposa

U puno izazovnijem izdanju, u kratkoj haljini, koje dosad nikad nisu bile njezin izbor, pojavila se glumica i redateljica Senka Bulić pokazavši napokon i svoju ženstvenu stranu. Njezina kolegica Sanja Vejnović nosila je najglamurozniju kreaciju koju je Matija dizajnirala za Severinu i njezinu posljednju glazbenu turneju Dobrodošao u klub.


Senka Bulić nekad je u prvi plan stavljala dekolte, a sinoć su to bile noge


Sanja Vejnović u jednoj od najoriginalnijih kreacija Matije Vuice


 Alka Vuica stylingom i njegom uspješno briše svoje godine