U DRUŠTVU TEDESCHIJA

Nježna šaputanja Milice Mihajlović i Ivana Todorića

04.12.2015 u 11:11

  • +3

Ivan Todorić s djevojkom Milicom na košarkaškoj utakmici

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor/Pixsell

Bionic
Reading

Najupečatljiviji par u prvom redu na sinoćnjoj košarkaškoj utakmici Cedevite i turskog Anadolu Efesa bili su Ivan Todorić i njegova djevojka, atraktivna beogradska manekenka Milica Mihajlović koja posljednjih mjeseci ne propušta nijedan modni, pa ni sportski događaj u Zagrebu. Na utakmici su navijali u društvu vlasnika košarkaškog kluba Cedevita, poduzetnika Emila Tedeschija te ministra financija Borisa Lalovca, no razloga za slavlje na kraju utakmice nije bilo

Sudeći po fotografijama sa sinoćnje utakmice zagrebačke Cedevite i turskog Anadolu Efesa, koji je odnio pobjedu, dugogodišnja djevojka Ivana Todorića Milica Mihajlović nije se nimalo dosađivala u zanimljivom društvu iz prvog reda.

Među najintrigantnijim navijačima sinoć su bili upravo lijepa srpska manekenka i 31-godišnji Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora. Šaputanja atraktivnog para nisu promakla prisutnim fotografima, kao ni komentiranje uzbudljivog sportskog okršaja mladog Todorića i vlasnika košarkaškog kluba Cedevita i Atlantic Grupe poduzetnika Emila Tedeschija.

Vatrenim navijačem u publici pokazao se i ministar financija Boris Lalovac, no razloga za slavlje na kraju zbog poraza Cedevite nije bilo.


Milica Mihajlović i Ivan Todorić u društvu Emila Tedeschija


Ministar financija Boris Lalovac bio je najvatreniji navijač u prvom redu

Lijepa 30-godišnja Milica za sportski je događaj odabrala zanimljivu modnu kombinaciju, na koju bi oni istančana modnog okusa možda podigli obrve, no samouvjerenu ljepoticu koja je već šest godina u ljubavi s mladim Todorićem nikakve opaske ne zabrinjavaju.


Milica Mihajlović