ALJOŠA ASANOVIĆ

'Nitko sretniji od mene što ću postati djed za 50. rođendan'

31.08.2015 u 06:56

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Aljoša Asanović priznao je za tportal koliko ga veseli što će postati djed, a prvo unuče stići će baš nakon njegova 50. rođendana

Mlada splitska dizajnerica Anamarija Asanović u četvrtom je mjesecu trudnoće, a vijest o prinovi posebno je razveselila njezina oca Aljošu Asanovića kojem će to biti prvo unuče. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac koji danas radi kao tehnički direktor slovačkog kluba DAC iz Dunajske Strede nije krio sreću zbog kćerine trudnoće. Svoje prvo dijete 27-godišnja modna dizajnerica dobit će sa surferom Marinom Siriščevićem.

'Anamarija me nije mogla ljepše iznenaditi. Jako sam sretan, ma svi u obitelji. Neka bude živo i zdravo, za ostalo ćemo lako', kaže 49-godišnji Splićanin koji će postati djed mjesec dana nakon svojeg 50. rođendana.

'Moj jubilarac i prvi unuk ili unučica. Lijepo se poklopilo', kaže Aljoša čiju je podršku njegova Anamarija uvijek imala. Tata Aljoša i mama Katarina uvijek su bili u prvom redu na svim modnim događanjima na kojima je njihova kćerka predstavljala svoje kolekcije.

Koliko se slaže sa svojom djecom, kćerkom i sinom Antonijom, također nogometašem, dokazuju i fotografije koje oni u društvu svojeg tate objavljuju na Instagramu. Ne nedostaje ni onih iz djetinjstva kad je Aljoša, unatoč nogometnoj karijeri, bio roditelj koji je, kad nije bio na travnjaku, uvijek bio uz obitelj.

Happy Father's day #split #88 #fathersday #tata

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on