HILARY DUFF:

'Nisam sigurna da bi parovi trebali zauvijek ostati zajedno'

11.03.2015 u 09:47

Bionic
Reading

Hilary Duff za Cosmopolitan je izjavila kako ne misli da bi parovi trebali ostati zauvijek zajedno

Mlada glumica i pjevačica Hilary Duff za travanjsko izdanje Cosmopolitana odgovorila je na nekoliko pitanja o svom propalom braku s Mikeom Comriejem.

'Mike i ja smo bili zaljubljeni kad smo se sreli. Oboje smo stvarno željeli brak. Ja sam radila od svoje 11. ili 12. godine pa mi se to činila kao dobra ideja. Iako možda nije bila dobra ideja, većinu smo vremena proveli sretno', kaže mlada pjevačica.

'No nije bilo dovoljno dobro da bismo ostali zajedno. Bilo je tu još ljubavi, no polako više nismo bili dobar par', dodala je Hilary Duff.


'Ne želim zvučati ogorčeno jer jednostavno nisam, no nisam sigurna da bi parovi trebali ostati zauvijek zajedno. Tijekom duge veze mogu se dogoditi situacije protiv kojih jednostavno ne možete ništa. Nema sumnje kako je veza od 20 godina uspjeh, no to dolazi uz puno odricanja. Ja se jednostavno želim uvijek boriti za sreću', kaže mlada glumica.

Hilary Duff nema nikakve namjere ponovo oživjeti vezu s Aaronom Carterom, bez obzira što on javno izjavljuje kako je zaljubljen u nju.

Iako je sama, ne vene za stalnim partnerom. Prošlo je ljeto izdala pjesmu 'All About You' za koju kaže da je napisala s razlogom.

'Uživala sam. Svatko bi trebao imati nešto za što zna da nije ono što traži, no svejedno se sjajno zabavlja. To me je potpuno oslobodilo, a i malo me razbudilo. Zabavno je imati tajnu', zaključila je Hilary Duff.