BILLY BOB THORNTON

'Nisam se osjećao dovoljno dobrim za Angelinu'

10.11.2016 u 19:42

Bionic
Reading

Bivši supružnici Angelina Jolie i Billy Bob Thornton tijekom braka na poseban i često bizaran način iskazivali su si naklonost. -no slavni glumac nedavno je otkrio kako s Angelinom nikad nije bio na istoj valnoj duljini

Uslijed mučne brakorazvodne parnice Angeline Jolie i Brada Pitta oglasio se glumičin bivši suprug, glumac Billy Bob Thornton. U razgovoru za GQ osvrnuo se na njihov odnos, prošlost i sadašnjost.

Iako su 2000. razmijenili bračne zavjete, nakon veze koja se rodila na setu filma 'Pushing Tin' 1999., Billy Bob sada otkriva da su oboje dijelili različite životne interese. Kako otkriva u intervjuu, Angelina je već tada pokazivala strastvenu želju za sudjelovanjem u aktivnostima Ujedinjenih naroda, dok je on radije provodio vrijeme u opuštenoj kućnoj atmosferi gledajući sportske TV kanale. Zbog toga se osjećao potpuno neadekvatnim za vezu s njom.

'Nikad se nisam osjećao dovoljno dobrim za Angelinu', priznaje glumac dodajući da se unatoč brojnim godinama provedenim u Hollywoodu uvijek osjećao neugodno u društvu bogatih i utjecajnih osoba, no sam nije pokazivao volju za promjenom.

'Sviđa mi se kakav jesam', priznaje glumac.