Cheryl Fernandez-Versini

'Nisam premršava, moja težina nije zabrinjavajuća'

15.08.2015 u 13:18

Bionic
Reading

Pop zvijezda Cheryl Fernandez-Versini posljednjih mjeseci prilično je smršavjela. Njezina kilaža postala je zanimljiva tema i na društvenim mrežama, zbog čega je britanska pjevačica odlučila opovrgnuti sve češća šaputanja da se bori s poremećajem u prehrani

Ljepoticu s prepoznatljivim jamicama na obrazima javnost je proglasila nezdravim uzorom, no realnost je, kaže ona, bitno drugačija.

'Ne, nisam anoreksična', kaže 32-godišnja pjevačica dodajući da vježbanje jednostavno nije dio njezina načina života i da za njega nema vremena.

'Radim 12 do 14 sati dnevno pa zaista nemam vremena za vježbanje, a nije mi ni potrebno. Lijepo je što su ljudi zabrinuti, ali iskreno nema potrebe za tim', odgovorila je Cheryl koju su pogodili komentari na društvenim mrežama, a posebno onaj u kojem ju je jedna cura nazvala 'vrećom kostiju'.

'Mislim da se trenutačno zamaramo previše oko toga kako bi netko treba izgledati, od cura se očekuju da imaju velike guze, grudi, duge tanke noge, uzak struk, a sve je to nemoguće. Umorna sam od toga da netko nekoga naziva premršavim ili 'vrećom kostiju'. Nikad u životu ne bih nekoga nazvala predebelim i rekla mu da mora prestali toliko jesti. Treba imati poštovanja prema drugima i promisliti da se možda iza toga krije neki razlog', poručila je Cheryl svim dušebrižnicama, dodajući da se trenutačno osjeća jako dobro i sretno.