PRESUDILA RAZDVOJENOST

Nina Violić više ne ljubi mladog kolegu

24.08.2016 u 19:31

Bionic
Reading

Nakon samo godinu i pol veze 44-godišnja glumica Nina Violić prekinula je romansu s 19 godina mlađim beogradskim glumcem Milanom Marićem

Vezi glumačkog para, prema pisanju Storyja, presudila je razdvojenost jer se Milan zbog glumačkog angažmana, koji je dobio početkom lipnja, privremeno preselio u Sankt Peterburg.

Nina je upoznala Milana u Beogradu 2014. godine, tijekom gostovanja s predstavom 'Kako smo preživjele'. Milan je tada tek diplomirao glumu i postao član Jugoslavenskog dramskog pozorišta. Druženje je potom nastavljeno u Zagrebu, u kojem je Milan boravio zahvaljujući predstavi 'Mali mi je ovaj grob'.

Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti bilo je u travnju prošle godine na premijeri Nininog kratkog dokumentarnog filma 'Odvajanje', a nakon toga ih se često moglo vidjeti na brojnim javnim događanjima ili u romantičnoj šetnji zagrebačkom špicom.

Za razliku od prošle godine, kad su bili nerazdvojni, ovog ljeta nisu viđeni zajedno. Dok je Nina bila u Portugalu, Milan je bio na Sarajevo film festivalu, na kojem je prikazan film 'Vlažnost', u kojem glumi.

Proteklih mjeseci Marić je boravio u Rusiji zbog snimanja novog filma, a prvakinja Drame zagrebačkog HNK bila je zaokupljena i europskom turnejom s predstavom 'Evanđelje' Pippa Delbona. Razdvojenost je, čini se, ipak presudila njihovoj vezi.