PAPARAZZO U AVIONU

Nina Violić 'uhvatila' pravu svjetsku zvijezdu

20.01.2016 u 06:53

Bionic
Reading

Iako se javno malo čime oduševljava, zagrebačka glumica nije krila koliko ju je ugodno iznenadio susret s 81-godišnjom filmskom divom Sofijom Loren u avionu na letu iz Ženeve za Rim. A da ta sretna slučajnost bude i zabilježena, uvijek puna iznenađenja Nina je uz pomoć svog talijanskog kolege slavnu glumicu i tajno snimila, na čemu bi joj mogli pozavidjeti mnogi paparazzi

Nije baš svakodnevna pojava susresti jednu od najljepših i najkarizmatičnijih glumica koja i u 81. godini svojom pojavom ostavlja ljude bez teksta. Jedinstvena Sofia Loren tako je na letu iz Ženeve za Rim ugodno iznenadila Ninu Violić, a ona je slučajan susret sa slavnom Talijankom podijelila s prijateljima na Facebooku.

Paparazzo u avionu nije bila Nina, već njezin talijanski kolega iz glumačke skupine Pippa Delbona i predstave 'Evanđelje' koja proteklih tjedana ima premijere u Švicarskoj i Italiji.

Mačke u kantini Theatre Vidy Lausanne

Posted by Nina Violic on Thursday, January 7, 2016

Nina nije otkrila je li došlo do upoznavanja, no prijatelji u komentarima ispod fotografije poručili su joj da iskoristi trenutak. Zagrebačka glumica gostovala je u Lausannei i Ženevi s predstavom 'Evanđelje' Pippa Delbona, koju je zagrebačka publika na premijeri nažalost ispratila mlakim pljeskom i zgražanjem pojedinaca, no redateljevu originalnost i kazališnu viziju Švicarci su ispratili ovacijama.

Compania Delbono economy, Sofia Loren business,Swiess airways Geneve-Roma

Posted by Nina Violic on Monday, January 18, 2016