KSENIJA URLIČIĆ

Nina Badrić nije najbolji izbor za Eurosong

11.01.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Bivša urednica Zabavnog programa nije najzadovoljnija izborom Nine Badrić za predstavnicu Hrvatske na Eurosongu, piše 24 sata

'Pogledajte ostale države. One ne šalju najpoznatije pjevače. Mislim da Nina Badrić nije najbolji izbor jer je Eurosong za mlade i neafirmirane izvođače. Izgleda da je sadašnja urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi moćna žena kad je odabrala tko će predstavljati Hrvatsku. Svojim potpisom jamčit će i za Ninin plasman', rekla je za 24 sata bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić koja je godinama bila na čelu projekta Dora.

'Stvarno je hrabrost da žena koja se nikad nije bavila glazbom poput Elizabeth Homsi odabere izvođača koji će predstavljati našu zemlju. Ako ovo ne uspije, sljedeće godine trebali bismo raspisati međunarodni natječaj, pa neka nam stranci pišu pjesme', rekao je Zoran Škugor za iste novine.

Da Nina nije bila jedini izbor Elizabeth Homsi, priznala je Jelena Rozga gostujući na TV Pinku. Tom prilikom rekla je da je i njoj stigla pozivnica s HTV-a, ali da ju je odbila u strahu da ne razočara Hrvatsku u slučaju lošeg plasmana.