TREŠNJE I LEOPARD

Nikolina i Vidoje Ristović: modna senzacija Tag Heuer partya

06.06.2015 u 19:04

Bionic
Reading

Sinoć se u Beogradu održao mondeni TAG Heuer party, a među uglednim uzvanicima bila je lijepa TV voditeljica Nikolina Ristović sa suprugom Vidojem. Par je plijenio pozornost modnom kombinacijom: ona se pojavila u haljini na kojoj su bile printane crvene trešnje, dok je on nosio cipele s uzorkom leoparda

Sinoć je u srpskoj prijestolnici sve bilo u znaku švicarskog urarskog branda TAG Heuer. U jednom od najpopularnijih klubova u Beogradu, Tranzit baru, TAG Heuer ugostio je sve zaljubljenike u švicarsku preciznost. Na party stigli Nikolina Ristović sa suprugom Vidojem, Ana Bebić te mnogi drugi pripadnici beogradskog društvenog života.
TAG Heuer ambasadori su momčad F1 McLaren na čelu s Fernandom Alonsom i Jensonom Buttonom, živuća nogometna legenda Christiano Ronaldo, najtraženiji top model današnjice Cara Delevigne te ikona elektronske glazbe DJ David Guetta. Za regionalnog TAG Heuer ambasadora odabrana je glazbena diva Severina.


TAG Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda. Njihova jedinstvena tradicija temeljena je na pomicanju granica i kršenju pravila: vode se filozofijom - koristimo snagu uma u prevladavanju tehnoloških barijera i stvaranju odvažnih satova s natjecateljskim duhom i izvrsnom izvedbom. Klub Tranzit savršeno se uklopio u TAG Heuer brand priču koja pomiče granice luksuza.