JOLIE POSLALA PISMO

Nikad nisam pozivala na ukidanje Republike Srpske

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Angelina Jolie je preko svoga agenta iz tvrtke Endeavor poslala pismo Udruženju novinara Srbije (UNS) s demantijem i željom da se objavi u srpskim medijima

Nesimpatije srpskoga naroda koje je Angelina Jolie stekla navodnom izjavom da traži ukidanje Republike Srpske trebale bi se stišati nakon zadnjeg Angelinina očitovanja koje je objavio srbijanski Blic. U njemu glumica demantira da je ikad pozivala na ukidanje Republike Srpske.

'Nikad nisam pozivala na ukidanje Republike Srpske i ništa slično nije bilo predmet razgovora na nedavnom sastanku s predsjednikom Barackom Obamom', poručila je Jolie te tako utišala sve koji su se pobunili zbog upletanja holivudske zvijezde u državno uređenje na Balkanu.

U izjavi koja je dostavljena UNS-u piše i da je netočno da se u njezinu redateljskom prvijencu tvrdi da je 300.000 ljudi poginulo u sukobu Srba i Bosanaca.

'Neki srbijanski i drugi mediji ovih su dana napali naš film 'U zemlji krvi i meda' i ja želim ispraviti pogrešne informacije koje sadrže ti izvještaji. S obzirom na osjetljivost teme, opasno je i neodgovorno objavljivati i ponavljati te netočnosti', dodala je Angie.

Potezi američke glumice razbjesnili su i srpskoga glumca Batu Živojinovića, koji je njezinu namjeru da u veljači dođe u Beograd na premijeru svoga filma nazvao kretenskom. 'Ne bih joj dao da dođe. Tko njoj uopće dopušta da dođe poslije toga što radi? Što će nam?', rekao je za Kurir

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi