'PRAVA ŽENA'

Nikad glamurozniji glumci na crvenom tepihu bez pratnje

02.09.2016 u 11:51

  • +6

Poznati na predstavljanju nove RTL-ove serije Prava žena

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Na predstavljanju RTL-ove nove serije 'Prava žena' stigla je glumačka ekipa u punom sastavu. Većina je stigla bez pratnje. Iznimka je Filip Juričić koji je stigao s tatom, poznatim glumcem Perom Juričićem, ali i Jelena Veljača koja se nije odvajala od supruga Dražena Čučeka. Osim što su se pojavili u iznimno glamuroznom izdanju otkrili su i ponešto o novoj seriji zbog koje im je većina ljeta bila - radna. Glumice Nela Kocsis, Marijana Mikulić i Lucija Kajić otkrile su da obožavaju istog dizajnera - Ivicu Skoku

'Bilo je lijepo vidjeti kolege izvan seta u opuštenu izdanju, ali i kako izgledaju dosad snimljeni dijelovi serije', ispričala nam je Nela Kocsis. Za razliku od mnogih glumica, ona nema problem gledati sebe na ekranu.

'Dosta sam kritična pa volim vidjeti, naročito kad snimam film, jesam li negdje fulala da to mogu za vrijeme snimanja popraviti', kaže. Iako su sinoć tulumarili, glumci su već jutro nastavili sa snimanjem serije.


'Trenutno nemam privatnog života. (smijeh) Vikendima nadoknadim što trebam ili preko tjedna ako ranije završimo snimanje', otkrila nam je lijepa glumica koja je zablistala u glamuroznoj kreaciji svog prijatelja Ivice Skoke baš kao i njezine kolegice Marijana Mikulić i Lucija Kajić.

S glumcima su se sinoć družili i glazbenici, skladatelj Tonči Huljić koji je napravio glazbu za naslovnu pjesmu serije 'Ne znan za se' koju je sinoć uživo izveo Petar Grašo s pratećim vokalom HanomHuljić


Filip Juričić s tatom Perom Juričićem


Jelena Veljača i Tonči Huljić: Dobro uigran poslovni tandem


Ornela Vištica i Petar Grašo koji potpisuje glazbenu uvodnu špicu serije