KUD SVI, TUD I ONI

Ni Lana Banely i Andrej Bara nisu odoljeli Dubaiju

01.02.2016 u 11:50

Bionic
Reading

Kakav provod nudi trenutno najpopularnije odredište na Bliskom istoku, provjerili su među ostalima Lana Banely sa suprugom, nogometnim menadžerom Andrejem Barom. Dok neki tek preživljavaju u hrvatskoj svakodnevici, novinarka sportske redakcije HTV-a prijateljima je na Instagramu poručila: 'Život je lijep!'

'Sudjelovala sam u svemu što me zanimalo. Bila sam na Olimpijskim igrama, vodila emisije, komentirala, uređivala...  Jako sam zadovoljna. To je za ženu od 29 godina jako puno i sanjam to da istim putem idem dalje', rekla je prije godinu dana vraćajući se na televiziju HTV-ova novinarka Lana Banely. Koliko je i dalje zadovoljna svojim poslom, ali i privatnim životom, svjedoče i fotografije na njezinom Instagramu.

Posljednja destinacija na njezinom putu bila je Dubai, u koji je proteklog tjedna otputovala sa suprugom, nogometnim menadžerom Andrejem Barom, s kojim ima dvogodišnjeg sina Adriana. Nakon mnogih poznatih Hrvata koji su se pohvalili putovanjem u grad snova na Bliskom istoku Lana i Andrej zaigrali su na istu kartu. Nakon tri godine braka Lana o suprugu rijetko govori, no unatoč svim trzavicama koje su imali u svojoj vezi, zaključila je da je on njezin idealan muškarac.

I dok Andrej Bara svojoj supruzi ispunjava svaku želju tako će zasigurno i ostati.

#burjalarab with #burjroyal ????

A photo posted by @lanabanely1701 on

????

A photo posted by @lanabanely1701 on

La vita e bella ????

A photo posted by @lanabanely1701 on

#burjkhalifa

A photo posted by @lanabanely1701 on