GLUMAČKI TULUM

Nezaboravna dubrovačka noć Vedrana Mlikote

19.08.2015 u 11:06

  • +3

Druženje nakon predstave 'Romeo i Giulietta'

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić/Pixsell

Bionic
Reading

Posljednju izvedbu predstave 'Romeo i Giulietta' na ovogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama glumci iz predstave proslavili su uz feštu koja je potrajala do zore. Na njoj je bio i Vedran Mlikota koji je došao čestitati svojim prijateljima i kolegama

Nakon Zagvozda, za glumca Vedrana Mlikotu svi putevi vodili su do Dubrovnika gdje se sinoć uvjerio da su glumačka druženja jednako dobra kao i u njegovu rodnom kraju. Naime, Vedran je s prijateljima i kolegama proslavio posljednju izvedbu predstave 'Romeo i Giulietta' Jagoša Markovića uz pjesmu, vino i dalmatinske delicije u dubrovačkom wine-baru Grabovac.

'Bila je to lijepa dubrovačka noć po kojoj ću pamtiti i ovo ljeto. Feštali smo do četiri ujutro, a onda nas je oprala ljetna kiša. Bilo je veselo, a kako i neće biti kad se okupi tako dobra glumačka družina poput nas', kaže Mlikota koji je u Dubrovnik došao pružiti podršku kolegama Borisu Svrtanu, Goranu Grgiću, Nataši Janjić i dr.

Sljedeća stanica neumornog glumca bit će ona za dušu. Naime, veliki ljubitelj planinarenja desetak dana namjerava provesti na Biokovu. Ondje, u osami planine, Vedran će sakupiti dovoljno energije za radnu jesen koju započinje u svojem novom matičnom kazalištu Kerempuh.