VJENČANJE NA MORU

Nevena Rendeli i Mak Vejzović: Brak nakon godinu dana veze!

17.05.2016 u 15:47

Bionic
Reading

Nevena Rendeli, HTV-ova urednica i voditeljica, i Mak Vejzović, snimatelj i direktor fotografije, prvu godinu ljubavi proslavit će i potvrditi brakom. Od bliskih prijatelja doznajemo da će svoje zavjete ljubavi izmjeniti negdje na moru, gdje je uostalom i započela njihova romansa

‘Istina je, udajem se’, otkrila je Nevena za Story i time potvrdila da će uskoro odabranika svog srca zvati suprugom.

Ona i Mak prošlog su ljeta zajedno radili emisiju ‘Šušur’ na Hvaru gdje su oboje shvatili da ih osim posla i prijateljstva vežu dublji osjećaji, oni ljubavni. Naime, Nevena i Mak poznaju se još iz osnovne škole, gdje su skupa pohađali dramsku grupu. Par je prvi put skupa viđen na otvorenju Makove izložbe ‘Pomračenje’, u zagrebačkoj galeriji Greta.


Nevena i Mak bračne zavjete razmijenit će ili u rodnom mjestu njezine majke Pirovcu
ili na Hvaru, gdje su se i zaljubili

Neveni Rendeli ovo će biti drugi brak. Ljubav s građevinskim poduzetnikom Marijanom Bračuljem trajala je sedam godina. Bivši suprug 35– godišnje voditeljice prolazi također sretno životno razdoblje.


Marijan Bračulj i Nevena Rendeli skupa su bili sedam godina

Za razliku od Nevene, pred njim su čak dva vjenčanja: građanski brak sklopit će u lipnju, a crkveni godinu dana kasnije. Svoju sreću pronašao je u zagrljaju 25–godišnje bivše Miss Hrvatske Antonije Gogić, a par će na ljeto dobiti svoje prvo dijete – djevojčicu.


Marijan Bračulj sreću je pronašao s bivšom Miss Hrvatske Antonijom Gogić koja će mu roditi prvo dijete - djevojčicu


427723,427258,426718,420202