ZVIJEZDA TERMINATORA

Nestali glumac javio da je na odvikavanju

20.05.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno da je mladi glumac Nick Stahl, koji se proslavio ulogom Johna Connora u 'Terminatoru 3', nestao, siže dobra vijest. Nick se prijateljima javio te im poručio da je odvikavanju

Nickova bivša supruga Rose Murphy prijavila je njegov nestanak početkom ovoga tjedna. Rekla je da je glumac nestao 9. svibnja te da ga otad nije vidjela ni čula. Izvor blizak glumcu tada je tvrdio kako je Nick u posljednje vrijeme često posjećivao ozloglašene četvrti Los Angelesa te da je moguće da se umiješao u neke loše situacije.

Međutim, nekoliko dana kasnije Nick je prijateljima poslao email kojim ih je obavijestio da je dobro te da mu se ništa nije dogodilo. Kako tvrdi u tom emailu, sam se prijavio na odvikavanje u rehabilitacijski centar. 'Bilo mi je puno lakše kada se Nick javio, no i dalje sumnjam u to da je zaista u rehabilitacijskom centru', rekla je za People Nickova bivša supruga Rose.

Osim toga, Rose je dodala da Nickov email uopće nije bio emocionalan te da se nije ni ispričao, a njezine sumnje samo dodatno potvrđuje činjenica da je Nick otišao na odvikavanje koje traje mjesec dana, a nije ponio nikakvu rezervnu odjeću.