TOTALNA IZOLACIJA

Neobičan tjedan Ksenije Erker

29.10.2015 u 06:49

Bionic
Reading

Ksenija Erker bila je među prva tri sudionika novog HTV-ovog game showa 'BezVeze', a on je ovog tjedna krenuo s emitiranjem. Iako nije pobijedila u prvoj emisiji, prema mnogima ju je zbog svog šarma i duhovitosti učinila zanimljivijom. Otkrila nam je kako joj je bilo u izolaciji i što joj je ondje najviše nedostajalo

Ksenija Erker je uz novinarku Natašu Škaričić i književnika Borivoja Radakovića zbog game showa 'BezVeze' šest dana bila u izoliranoj 'sigurnoj kući' lišenoj bilo kakve veze s vanjskim svijetom.

'Bilo mi je super, pa i zbog one naše muzičke krilatice: 'Glavno da nisi doma!' Ponijela sam neke knjige, note pjesama na kojima sada radim, nekoliko CD-ova i viski Jameson. Nisu mi falile vijesti, televizija, računalo, pa čak ni mobitel, jer sam se na to pripremila, a ionako se radilo o samo šest dana. Falila mi je muzika, jer DVD za filmove nije htio očitati muziku s CD-a. Ali i to smo riješili, tako da smo si sami malo zapjevali uz večere i vino i to najčešće novi val osamdesetih', ispričala nam je Ksenija Erker.

Svoje cimere Natašu i Borivoja nije poznavala otprije. 'Zaista smo se vrlo brzo sprijateljili, vodili duge razgovore uz kavu ili navečer, a ostatak vremena svatko je provodio po svom. Nataša je učila za doktorat, Borivoje završavao svoju novu knjigu 'Što će biti s nama', a ja sam odlazila za klavir ili u svoju sobu čitati', otkrila je pjevačica.

Poslije povratka iz izolacije, kad je došla u HTV-ov studio, Daniela Trbović im je postavila niz pitanja odnosno lažnih vijesti između kojih su morali odabrati one istinite. Na pitanje zašto im je nedostajalo natjecateljskog duha, jer je izgledalo kao da se nisu previše trudili, Ksenija kaže da emisiju 'BezVeze' nisu shvatili kao natjecanje, već kao svojevrstan nastavak druženja. 'Za vrijeme snimanja bila sam opuštena, iskrena, kažu reakcije i duhovita, znači kakva jesam', rekla je.

Kuća i okućnica pružaju mogućnost kvalitetnog, pa i luksuznog provođenja vremena, jer ima saunu, teretanu, jacuzzi i vinski podrum. Osim boravka u kući, brali su, kaže, orahe i kruške.

'Već su me neke kolege koji će ići u kuću pitale što da ponesu. Strpljenje, dobru volju, demokratičnost prema ukućanima, jer drugo je sve tamo. Neka ponesu i ono što rade ili pripremaju - tako sam se ja u kući pripremila za predstojeći Chansonfest 12. studenog u kazalištu Komedija, na kojem izvodim šansonu 'Predivno je živjeti' riječkih autora Rapotec-Pilepić. Sve u svemu, čovjek treba biti zahvalan na ovakvim avanturama koje mu život nosi, kakav je bio meni ovaj neobičan tjedan koji sam provela u izolaciji i na televiziji', ističe Ksenija.


Ksenija, Borivoje Radaković i Nataša Škaričić bili su prvi natjecatelji u game showu 'BezVeze'


Dok je bila u izolaciji, najviše je nedostajala kćerkama Martini i Hani te svojim unucima