BLITZ

Nemoguća misija: Odmetnuti u kinima pogledajte već danas!

30.07.2015 u 11:04

Bionic
Reading

A mi vam ekskluzivno donosimo neke od najzabavnijih i najopasnijih scena iz filma!

Ethan Hunt (Tom Cruise) nalazi se pred novim izazovima u petom nastavku najuzbudljivijeg akcijskog filmskog serijala, koji gledatelje svaki put drži u napetoj neizvjesnosti od početka do kraja.

Nemoguća misija uvijek je na granici nevjerojatnoga, a te granice uvijek na kraju i pomiče. Danas, kada su gledatelji vidjeli brojne efekte i već su naviknuli na vratolomije, kako podići tu ljestvicu? Novi nastavak dat će nam odgovor na to pitanje! Ekskluzivno vam donosimo neke od najzabavnijih i najopasnijih scena iz filma, a pogledajte i kako je snimljena scena u kojoj Ethan Hunt (Tom Cruise) automobilom luđački juri uskim ulicama Maroka, dok mu je suputnik prestravljeni Benji Dunn (Simon Pegg).

Da je sve itekako stvarno i realno, potvrdit će vam izbezumljeni izrazi lica glumca Simona Pegga.

BLITZ

Svjetska premijera filma NEMOGUĆA MISIJA: ODMETNUTI bio je najuspješniji prijenos uživo na Yahoo!-u u povijesti!

Prijenos uživo s crvenog tepiha svjetske premijere filma Nemoguća misija: Odmetnuti na Yahoo!-u oborio je sve rekorde i postao najuspješnijim prijenosom uživo u povijesti tih stranica. Ekskluzivni prijenos događanja uživo omogućio je milijunima obožavatelja serijala Nemoguća misija širom svijeta prisustvovati premijeri iz njihovih domova, ureda i na mobilnim uređajima.

Uspjehu prijenosa događanja uživo doprinijele su promidžbe na cijeloj Yahoo!-ovoj globalnoj mreži i putem društvenih medija, uključujući Tumblr, uz dodatnu podršku zvijezda filma putem društvenih medija.

Svjetska premijera filma Nemoguća misija: Odmetnuti održana je u Bečkoj državnoj operi 23. srpnja, a prisustvovali su joj zvijezde filma Tom Cruise, Simon Pegg i Rebecca Ferguson, redatelj Christopher McQuarrie te producenti David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger.

Za sve koji nisu uspjeli pratiti prijenos uživo donosimo link na kojemu se nalazi snimka premijere.

Osim uobičajenih kino formata, Nemoguća misija: Odmetnuti prikazuje se i u CineStarovim premium formatima kao što su IMAX i 4DX.Film Nemoguća misija: Odmetnuti prikazuje se u distribuciji Blitz filma.