LJUBI SOFIJU RICHIE?

Nekoliko tjedana prije razvoda slavni glumac snimljen s 18-godišnjakinjom

20.10.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Nakon što je jučer objavljeno službeno priopćenje Tobeyja Maguirea i dizajnerice nakita Jennifer Meyer o tome da je njihovom devetogodišnjem braku došao kraj na površinu su isplivali neki novi detalji. Samo nekoliko tjedana prije holivudski glumac snimljen je u noćnom klubu u društvu 23 godina mlađe Sofije Richie, kćeri pjevača Lionela Richieja, a je li ona krivac za raspad njihova braka, još uvijek nije poznato

Samo nekoliko tjedana prije službene objave da je njihovom devetogodišnjem braku došao krajTobey Maguire je snimljen kako tulumari u noćnom klubu. I to možda ne bi bilo ništa čudno i ne bi imalo nikakve veze s njegovim razvodom da na fotografijama koje su snimili paparazzi nije bio u društvu Sofije Richie, kćeri pjevača Lionela Richieja

Happy birthday ♥️

Fotografiju objavljuje J E N N I F E R M E Y E R (@jenmeyerjewelry)

Razvode se Tobey Maguire i Jennifer Meyer, a mediji su se o tome raspisali jučer, nakon njihovog priopćenja

41-godišnjeg holivudskog glumca slikali su kako šapuće nešto na uho 18-godišnjakinji u holivudskom noćnom klubu 1Oak, inače omiljenom mjestu njegovog najboljeg prijatelja Leonarda DiCaprija. Snimljene fotografije odmah je objavio Daily Mail, donijevši i cijelu kronologiju toga gdje se i s kime u posljednje vrijeme družio Maguire.

S Jennifer Meyer Maguire je bio u braku devet godina

❤️❤️

Fotografiju objavljuje J E N N I F E R M E Y E R (@jenmeyerjewelry)

Iz devetogodišnjeg braka imaju kćer Ruby i sina Otisa

Prema njihovim napisima, Maguire se već dulje vrijeme provodi u noćnim klubovima, okružen atraktivnim djevojkama. Očito njegov brak u zadnje vrijeme nije funkcionirao, stoga je krenuo u izlaske s prijateljima. Jučer su svi mediji objavili službeno priopćenje Tobeyja Maguirea i njegove još uvijek supruge Jennifer Meyer o tome kako namjeravaju potpisati papire za razvod, no i dalje će se zajedno skrbiti o kćeri Ruby i sinu Otisu.

"Cover it up"

Fotografiju objavljuje Sofia Richie (@sofiarichie)

Sofia Richie kći je pjevača Lionela Richieja


Ime Sofije Richie, čija je polusestra Nicole Richie, u posljednje vrijeme se povezivalo uz pjevača Justina Biebera, a njihova veza nikako nije legla njezinu ocu Lionelu Richieju. Budući da je Bieber bio njezin vršnjak, bit će zanimljivo vidjeti reakciju brižnog oca.

Njezin otac nije dobro reagirao na vezu s Justinom Bieberom