NEDJELJNA AVVANTURA

Neiskusni filmski kritičar u ljubavnom trokutu

06.05.2014 u 14:12

Bionic
Reading

MAXtv Filmofeel predstavlja Nedjeljnu Avvanturu na tportalu. U nedjelju, 11. svibnja, nemojte propustiti zanimljivu filmsku priču iz Švicarske, 'Another Man' ('Un Autre Homme')

Un Autre Homme ('Another Man'), psihološka drama s elementima komedije o mladom filmskom kritičaru koji se nađe razapet između svoje djevojke Christine i privlačne Rose, uspješne kolegice, vjerujemo da će za mnoge biti dovoljan razlog da nedjelju, 11. svibnja rezerviraju za ovaj film iz 2008. godine.

Kad njegova djevojka Christine (Elodie Weber) dobije mjesto učiteljice u malom gradu, Francois (Robin Harsch) seli se s njom i pronalazi posao u lokalnim novinama gdje počinje pisati filmske kritike.

Problem je u tome što on o filmu zapravo ne zna ništa! Stoga odluči plagirati negativnu kritiku jednog poznatog časopisa. Nakon što se osramoti, zabranjen mu je dolazak na projekcije za novinare pa Francois u Lausannei posjećuje filmske projekcije na kojima pokušava uvjeriti kolege kritičare da je veliki filmski znalac, što dovodi do komičnih situacija.

Usprkos svemu, lijepa Rosa (Natacha Koutchoumov) osjeća snažnu seksualnu privlačnost prema njemu te se oni upuštaju u strastvenu ljubavnu vezu.

Švicarski film Un Autre Homme ('Another Man') bio je u službenoj selekciji Locarno Film Festivala iz 2008. Redatelj i scenarist filma je Lionel Baier.

MAXtv Filmofeel Nedjeljna Avvantura na tportalu projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se odvija u Istočnoj Europi. Svake nedjelje na avantura.tportal.hr od 18 do 24 sata ekskluzivno i besplatno možete pogledati jedan film debitantskih redatelja. Nakon nedjelje filmove pogledajte uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu usluge Video on Demand.