JADRANKA IVANIŠ YAYA

'Ne pratim politiku, živim u svom balonu'

28.12.2015 u 20:12

Bionic
Reading

Grupa Jinx već dugo nije svirala u Zagrebu, a tu su 'nepravdu' Jinxi ispravili proteklih blagdana, kada su publici u Vintage Industrial Baru poklonili dva koncerta, jedan na Božić, a drugi na Štefanje. Novu godinu pak neće provesti radno iako su im dani takvi jer snimaju novi album. Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe, za RTL televiziju je najavila kakav će on biti, a komentirala je i političku situaciju

Jadranka Ivaniš Yaya, kao i ostali članovi benda, blagdane uglavnom provode na obiteljskim druženjima, uz dobro društvo i finu hranu, a novogodišnje svirke nisu im prioritet. Neće ih odbiti, ali biraju gdje će svirati.

Bend je trenutno u kreativnom zanosu stvaranja novog albuma i vrijeme uglavnom provodi u studiju. Bez pritiska, polako i strpljivo, Jinxi pripremaju pravu glazbenu poslasticu. Prošlo je pet godina od njihovog zadnjeg albuma, a svojim će obožavateljima pokloniti novi zvuk.

'Htjeli bismo se upgreadati, ići dalje, unaprijediti se glazbeno, pogotovo zato što je novi materijal dobar i veseo, a sad radimo na tome da dobije svoju puninu', izjavila je frontmenica benda za RTL televiziju.

Yaya je progovorila i na temu aktualne političke situacije. 'Ne pratim politiku te živim u svom balonu, i to je dobro i tako bi svatko trebao. Najbolje bi bilo da ne znaš tko je premijer, to bi onda bilo zdravo društvo. U zadnje vrijeme je bilo sjajno, dosta smo se nasmijali, događale su se nevjerojatne stvari', izjavila je.


Grupa Jinx je prošle godine proslavila 20. godišnjicu rada