NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

Natjecatelji The Voicea okušali se u brzini sviranja

23.03.2016 u 17:18

Bionic
Reading

Da je brzina važna priznali su i Mirna Ružić i Vjekoslav Ključarić, natjecatelji showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Kako se ovi vrhunski glazbenici snalaze u brzini, provjerili smo putem malog dvoboja te dobili i pobjednika

Subotnja emisija showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske donijela nam je posljednji test za timove prije emisija uživo – natjecatelji dva tima sučelili su se u nokautima kako bi osigurali svoj daljnji The Voice put. U večeri punoj uzbuđenja neki su ponovno dobili drugu priliku zahvaljujući mogućnosti preuzimanja, dok su neki svoje mjesto u live emisijama osigurali direktnim odabirom svog mentora.

Vjekoslav Ključarić jedan je od natjecatelja koji je oduševio svog mentora, iako je tek nakon dvoboja, zahvaljujući preuzimanju, u timu Ivana Dečaka. Mirna Ružić s ostalih dvoje natjecatelja u timu izvedbom pjesme 'Time After Time' završava svoj put u emisiji, uz ogromnu tugu publike i ostalih natjecatelja.

I dok je u subotu oduševio svojom izvedbom i performansom svirajući na klavijaturama, Vjekoslav se ovaj put upustio u moderno sviranje – na tabletu Samsung, a Mirna Ružić dobila je zadatak okušati se u brzom sviranju na klavijaturama. Provjerite tko se bolje snašao i odnio pobjedu u ovom malom natjecanju te koliko im je brzina važna u svakodnevici.
U subotu je na rasporedu posljednja emisija prije emisija uživo te ćemo imati priliku vidjeti kako su se timovi mentora Jacquesa i Tonyja pripremili za nokaute.

Preuzmite mobilnu aplikaciju The Voice Hrvatska na www.hrvatskitelekom.hr/the-voice, saznajte sve informacije prije svih, zaigrajte tjedne i dnevne igre te osvojite Samsungove smartphone!

Vjekoslav i Mirna u dvoboju brzog sviranja - The Voice of Croatia - Season 2 - Promo