ZALJUBLJENA GLUMICA

Nataša Janjić iskreno o ljubavi sa Samirom i novoj ulozi

06.09.2016 u 13:54

Bionic
Reading

Iako je dosad odbijala glumiti u telenovelama i sitcomima, Nataša Janjić prihvatila je ulogu u RTL-ovoj seriji 'Prava žena' kojom je oduševljena. Unatoč cjelodnevnim snimanjima, splitska glumica itekako ima vremena za dečka Samira Šećerkadića s kojim je u vezi već tri mjeseca

'Puno je zanimljivih zapleta, emotivnih trenutaka, izvrsnih dijaloga, baš nekako uživamo, u tom nekom glumačkom smislu, da su svi zadovoljni svojim ulogama. Baš se igraju svojim karakterima', objasnila je u magazinu RTL televizije 'Sve u šest'

U sapunici 'Prava žena' glumi strogu producentica showa, osobu koja je posvećena karijeri i nema ljubavni život, ali zato u privatnom životu nalazi vrijeme za odmor i uživanje s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem s koji je u vezi već tri mjeseca. I dalje na kapaljku daje informacije o svojoj ljubavnoj priči.

'Ne otkrivam ono najintimnije svoje i pokušavam se zaštititi. Nažalost mediji nekad krivo interpretiraju neke stvari, ali gdje bi čovjek došao kad bi o svemu tome razmišljao', ističe 34-godišnja glumica.


Sa Samirom Šećerkadićem u vezi je od sredine lipnja i svadbe Nevene Rendeli Vejzović

Ovog ljeta na trotjednom odmoru posjetila je Vis, Korčulu, Split, Dubrovnik, Sarajevo Film Festival i upoznala Roberta de Nira, a svoje avanture podijelila je i na društvenim mrežama na kojima je vrlo aktivna.

'Pokušavam biti svoja. Naravno da volimo uljepšavanje, volimo da izgleda sve glamurozno i zabavno. Često se i šalimo na taj račun', kaže.

Ribe. Prave zene. Glumice. ?? #party #pravazena #redcarpet #coctail

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Just a regular day in the office... ?? #LOL #backstagelife #makeupartist #hairdresser #shooting #studiolife

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on