UJEDINJENI U TUZI

Naše zvijezde opraštaju se od Princea: Bio je neusporediv!

22.04.2016 u 11:39

Bionic
Reading

Svijet slavnih je u šoku i još ne mogu vjerovati da je glazbeni svijet izgubio jednu od svojih najsjajnijih zvijezda. Mnogi domaći glazbenici od kralja popa opraštaju se dirljivim statusima na svojim profilima po društvenim mrežama

'Još je jedna legenda nažalost prerano napustila ovu našu planetu Zemlju, moj veliki uzor i neusporediv s bilo kim na ovoj planeti. Veliki mali princ. Počivao u miru Božjem', napisao je Tony Cetinski.


Vanna se s Princeom pozdravila fotografijama na kojima lista njegovu biografiju te u ruci drži lančić s privjeskom njegova znaka.
'Zahvalna sam što sam živjela u vrijeme ‎Prince‬a i uživala u njegovima koncertima pet puta. Premalo', kaže Vanna.


'Hvala ti za glazbu i ljubav. Počivao u miru čovječe!' napisao je Jacques


'Jedan od mojih top omiljenih umjetnika svih vremena. RIP, nezaboravni Prince', stoji pored fotografije Princea na Instagramu Nine Badrić

One of my top favorite artist of all time...RIP unforgettable Prince ???????????? #RIPPRINCE??

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Tatiana CameronTajči od Princea se oprostila uz veliku zahvalu.
'Hvala ti za glazbu. Hvala ti na hrabrosti da budeš ti i da ostaneš izvan svih okvira. Hvala ti za glazbu u mojim tinejdžerskim godinama. Tvoje pjesme svirale su u pozadini prvih poljubaca i prvi razočaranja, od stiskavaca i divljeg plesa. Pjevaj s anđelima... Počivaj u miru', napisala je Tajči.

Jedini lik kojeg sam vidjela na stageu u krznenim čizmama na štiklu, a da sam ga i dalje htjela povaliti. Zbogom', napisala je Mirela Priselac Remi.

Žanamari Perčić napisala je kratko: 'RiP, moji idolu.'

#RIP my #Idol ?? #Prince

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on


'Umro Prince. U soku sam. Nemam rijeci. R.I.P.', napisao je Sandi.