KONCERT NA LJETNOJ POZORNICI

Nakon Royal Albert Halla Oliver u Opatiji

26.04.2010 u 14:11

Bionic
Reading

Vrhunski spektakl Olivera Dragojevića, nakon Pariza, New Yorka, Beča i Londona, gdje je nedavno održao koncert na daskama legendarnog Royal Albert Halla, vidjet će i Opatija

Koncert jednostavno nazvan 'Oliver u Opatiji' bit će održan u lipnju na jednom od najljepših open air koncertnih prostora na Jadranu, opatijskoj Ljetnoj pozornici. Olivera će pratiti orkestar riječkog HNK Ivana pl. Zajca, kojim će ravnati Alan Bjelinski, Dupini i Ante Gelo. Postavu na pozornici zajedno će činiti čak 25 ljudi, organizatori koncerta su Thorax Promotion i Hera Promocija, a pokrovitelj Grad Opatija.

Opatija će tako, zajedno sa splitskim pjevačem, obilježiti i 35 godina od njegovog prvog nastupa u Opatiji. Oliver je, naime, 1975. godine na Danima jugoslavenske zabavne muzike u Opatiji izveo skladbu 'Cesta sunca', a u Opatiju se često i s radošću vraćao tijekom svoje bogate karijere.

Ljetna pozornica je, prema njegovim riječima, doista poseban prostor, pa vjerujemo da će 27. lipnja biti još jedan datum zlatnim slovima upisan u povijest Stare dame, koja u svojoj Ulici slavnih čuva i njegovo ime.