Beck's ljeto

Najbolji njemački i domaći DJ-i na ovogodišnjem Beck'sperienceu

14.07.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Najbolji njemački i domaći DJ-i na ovogodišnjem Beck'sperienceu

•Ovogodišnji Beck's to Basics Beck'sperience na jedinstvenim lokacijama u četiri hrvatska grada donosi atmosferu berlinske undeground glazbene scene
•U sklopu kampanje Zagrebačke pivovare o odgovornom konzumiranju alkohola, Razmisli – kad piješ, ne vozi osiguran besplatan prijevoz Uberovim taksijem na Beck'sperience u Zadru i Zagrebu

Istinski ljubitelji elektroničke glazbe ovo ljeto dobivaju svoju dozu dobrog underground elektronskog zvuka i to na jedinstvenim lokacijama u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu koje će svojom atmosferom upotpuniti Beck's to Basic, koncept ovogodišnjih Beck'sperience partyja. Cjelokupni Beck's to Basics koncept osim najboljih njemačkih DJ-ja, okupit će i brojne poznate hrvatske DJ-je, a svi partyji bit će obogaćeni i brojnim street performerima i posebnim scenografskim postavom. Atmosfera i sve dodatne informacije o ovogodišnjem Beck'sperienceu moći će se pratiti i na društvenim mrežama putem oznake (hashtag) #‎becksperience2016‬.


Oliver Deutschmann, Analogue Cops, Brian Sanhaji, Pero FullHouse, Borut Cvajner samo su neki od imena koja će nastupiti ovog ljeta u sklopu Beck'speriencea koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje dobre elektroničke glazbe.

Prvi party kreće već 20. srpnja u Minerskoj uvali u Šibeniku i na njemu će nastupati headlineri:

•Oliver Deutschmann u 15 godina karijere stekao je zavidnu reputaciju underground techno DJ-ja preko svog strastvenog i tehnički unikatnog miksanja, a zbog dugogodišnje rezidencije u jednom od najboljih svjetskih klubova, mnogi mu tepaju da je dijete berlinskog Berghaina.


•Florian Meindl, poznati berlinski DJ, producent, sound designer, vlasnik techno etikete Flash recordings kao i poznate loops & sample etikete Reinmann Kollektion, stalni gost vodećih berlinskih klubova. Njegovi live setovi s hrpom mašina su jedinstveni, maštoviti i nepredvidivi, a nastup u šibenskoj Minerskoj uvali ujedno je i njegov premijerni nastup u Hrvatskoj.


2. kolovoza zadarska luka Gaženica ugostit će:

Heika Lauxa koji je jedna od najvažnijih figura njemačkog i berlinskog techno pokreta. Promovirajući svoj specifičan zvuk u rasponu od deep dub techna pa sve do mehaničkog groovea Heiko je obišao cijeli svijet, od najpozatijih techno hramova pa do festivala. Iako je stalno na putu uvijek se rado vraća u svoj Berlin u klubove poput Tresora i Berghaina u kojima je redovan gost.


•Briana Sanhajija koji je obilježio njemački techno posljdednjih 15 godina svojim čistim, analognim, razarajućim beatom. Ovaj DJ, producent, izvođač i vlasnik etikete oduševljava svojim eklektičnim techno albumima koji se protežu od dub techna, minimala pa sve do Brianova karakterističnog razarajućeg basa.



19. kolovoza Rijeka u bivšoj tvornici Torpedo u Rijeci gostovat će:

•Lucy, jedan od najzanimljivijih imena techno scene. Odmaknuvši se od konvencionalnog koncepta kakav bi elektronički glazbenik trebao biti Lucy pomiče granice, razvija svoj vlastit zvuk te izdaje desetke ploča na prestižnim etiketama i bilježi nastupe na nekima od najeminentnijih svjetskih festivala.

•Analogue Cops, talijanski dvojac s boravištem u Berlinu trenutačno predstavlaju sam vrh berlinske underground techno scene. Sa svojim labelom Restauration rezidentni su u kultnom Tresoru. Predvodnici su pokreta čija je misija vratiti distropiju na scenu, izbrisati žanrovske granice, uništiti sync i vratiti se na izvorište sloboda na plesnim podijima. Njihov live je egzotična mješavina prljavog housea, techna, acida, detroita


Legendarni klub Tresor u povodu svog 25. rođendana odlučio jedan svoj party pokloniti Zagrebu, kada će se 9. rujna održati velika završnica ovogodišnjih Beck'sperience partyja.

Sve dodatne informacije o partyjima možete pronaći na službenoj web-stranici www.becks.hr/becksperience.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70 kn (na dan 90 kn) s uključenom konzumacijom Beck'sa.