DRUŽENJE U LAUBI

Na što je to Nataša Janjić nagovorila Jelenu Perčin?

16.10.2015 u 10:38

  • +9

Poznati dolaze u Laubu na modne revije Cro-A-Porter

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Žučko/PIXSELL

Bionic
Reading

Prva večer Schwarzkopf Cro-A-Portera sinoć u Laubi bila je prava prilika za modni izlazak, druženje i opuštanje Nataši i Jeleni, prijateljicama i glumicama koje su došle provjeriti koji se to modni noviteti nude na domaćoj dizajnerskoj sceni

Da domaća modna scena još uvijek može zaintrigirati poznate Hrvatice, pokazala je sinoć prva večer Schwarzkopf Cro-A-Portera u Laubi, u kojoj su svoje kreacije predstavile modne kuće Nebo, Lore, Anthony Avangard, Lukabu, Vedrana Mastela i dr. Među okupljenima bila je i neumorna Tereza Kesovija te se družila s mladim nadama naše glazbene scene.

Revije nije propustila ni političarka Mirela Holy s dugogodišnjim dečkom te Anita Dujić bez pratnje Ivana Hercega, a od muškog društva u modnom izlasku odustale su i glumice i prijateljice Nataša Janjić i Jelena Perčin. Zbog novih projekata obje posljednjih mjeseci imaju malo vremena za druženje, no predah između glumačkih obaveza iskoristile su sinoć za male modne razgovore. Tom prilikom Nataša je svoju prijateljicu nagovorila na nešto čemu Jelena nije sklona - zajednički selfie.

Za razliku od otvorene Nataše, koja nerijetko s prijateljima podijeli doživljaje sa svojih putovanja, nastupa i snimanja na Instagramu, Jelena vrata svoje privatnosti uporno ne otvara.

Pristala je na selfie!!! ???? #croaporter2015 #Nebo #fashion

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on



Jelena Perčin, Ornela Vištica, Nataša Janjić, Maja Šuput i Anita Dujić na prvoj večeri Schwarzkopf Cro-A-Portera

Na male ekrane uskoro stiže mini kriminalistička serija 'Patrola na cesti' snimljena prema književnom predlošku splitskog novinara i književnika Jurice Pavičića. U njoj Nataša Janjić ima glavnu ulogu, a sudeći po najavama koje projekt nazivaju pravom TV poslasticom, ali i dobrom scenariju, možda ćemo napokon imati razloga za hvaljenje novih domaćih serija.