LJETNA SHEMA

Na HTV-u uskoro kreće - Šušur!

12.06.2015 u 14:06

Bionic
Reading

Uskoro na HRT-u počinje dnevna mozaična emisija 'Šušur' koju će voditi nekoliko voditeljskih parova, a među njima je i Robert Ferlin

'Daniela Trbović i ja ćemo voditi i uređivati, a trenutno za emisiju dogovaramo goste, radimo izvid terena', kaže Robert Ferlin koji je uz Danielu urednik i voditelj 'Šušura'. Riječ je o mozaičnoj emisiji koja će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka svake večeri u 20 sati. Pratit će zbivanja po hrvatskim gradovima, kulturne i turističke događaje, pratiti lokalne običaje i gastronomiju. Prva emisija kreće od 22. lipnja, a trajat će do 6. rujna, a kako samo ime emisije nosi, donijet će prije svega - šušur.

'Gosti emisije bit će poznate osobe, umjetnici, ali i obično građani. Recimo, kad ćemo snimati na Krku, pokazat ćemo najužu ulicu na svijetu u Vrbniku, djecu koja pišu na glagoljici', kaže Robert. Usto, trenutačno ga gledamo kao suvoditelja u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te ga možemo čuti na HRT Radio Rijeci.

'Tempo mi je takav da ove godine nema odmora sve do kraja kolovoza kada ću morati na godišnji zbog privatnih obaveza', rekao je Robert.